Küfürbaz vekil meğer Ahmet Hakan'ın...

Ahmet Hakan son günlerin en çok konuşulan vekili için "O zamanlar içe kapanık, kendi halinde, halim selim biriydi Zeyid." diyor

GAZETECİLER.COM - Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, son günlerde Kamer Genç'le yaşadığı sözlü atışmalar yüzünden gündemde olan AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan'ın kendisinin eski avukatı olduğunu açıkladı.

HALİM SELİM BİRİYDİ

Zeyid Aslan 28 Şubat dönemi yargılamalarında  Ahmet Hakan'ın avukatlığını yapmış ve beraber sayısız duruşmaya girmişler. 

ADI BATSIN BÖYLE SİYASETİN

Hakan, yazısında Zeyid Aslan'ı o günlerinde "İçe kapanık, kendi halinde, halim selim biriydi Zeyid... Utangaç bir kişiliği vardı ama işini iyi yapıyordu." diyerek anlattı. ve ekledi "halim selim biri" olan  Aslan'ı bu hale  eğer Siyaset getirdiyse "adı batsın böyle siyasetin."

 

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamını buradan okuyabilrisiniz.

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın