Kolonya mağduru spiker kitap yazıyor

Kolanya kokusunu sevmediği için 24 TV'den kovulan Bahar Feyzan bir kanalın kitabını yazıyor...

"Limon kolonyası sürmüş olan konuklara dayanamıyorum" dedikten sonra işinden olan spiker Bahar Feyzan, Habertürk'ün kitabını yazacak

Milliyet Televizyon'da yayınlanan söyleşisinde, "Beni en çok limon kolonyası kullanan bazı konuklar zorlar. Dayanamıyorum, burnumun direği sızlıyor, konudan da kopuyorum, yayından da" dediği için moderatör olarak çalıştığı Kanal 24'teki işinden olan Bahar Feyzan, ekrandan uzak kaldığı günlerini kitap yazarak geçiriyor.

Feyzan, kuruluşundan itibaren 2.5 yıl çalıştığı Habertürk'ün ilk yayınını, o yayına kadar yaşadıklarını ve kanalda çalıştığı süre içinde tanık olduğu insan öykülerini 'Habertürk Olayı' adını vereceği kitapta toplamaya karar verdi. Ufuk Güldemir'in bir grup arkadaşıyla birlikte Ataköy'de bir diskotekte kurduğu Habertürk televizyonunun ilk yayınını, 3 Eylül 2001'de yaptığını, bir hafta sonra dünyayı sarsan 11 Eylül saldırılarına ilişkin canlı yayınlarıyla dikkatleri üzerine çektiğini anlatan Feyzan, şunları söyledi:

"Kitabımda, bir televizyon kanalının yoktan varoluş hikayesini yazacağım. Bir yayıneviyle anlaştım, en kısa sürede kitabı bitirip, teslim etmek istiyorum. Kitapta, Habertürk'ün yayınlarını izleyenlere kamera arkasında yaşanan komik olayları, o yayınları nasıl mucizevi bir şekilde gerçekleştiğini anlatacağım."

Ali Eyüboğlu - Milliyet