Kılıçdaroğlu çağırdı Ahmet Altan çaktı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu "liberalleri" partisinin saflarına çağırdı. Ahmet Altan "sen tarih olacaksın" yanıtını verdi.

GAZETECİLER.COM - AK Parti ile küsen liberalleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kapmaya niyet etti.
Ama liberaller yüz vermedi.
"Liberallerin CHP'ye de bakmasını" isteyen Kılıçdaroğlu'na yanıt Ahmet Altan'dan geldi. AK Parti'nin şu hali ile bile CHP'den daha "demokrat" olduğunu söyledi.
CHP ve Kılıçdaroğlu'nun ise seçimlerde büyük bir hezimet yaşayacaklarını söyledi.

İşte yazısından bir bölüm:

(...)
Seçimlere beş ay var.
CHP, AKP'yi hiçbir ciddi konuda eleştirmiyor, gerçek anlamda muhalefet etmiyor, "muhalefeti" Karagöz oyunu gibi "laf yarıştırmaya" çeviriyor. Orduyu, askerî vesayeti, ulusalcılığı, Ergenekon'u, Balyoz'u savunarak, Kürt kelimesini telaffuz etmeyerek, barışın peşine düşmeyerek CHP, AKP'yi sıkıştıramaz. Bütün eksikliklerine rağmen AKP, CHP'den çok daha ileride ve çok daha değişimci bir noktada duruyor.

Onun için de bu seçimlerde AKP, CHP'yi paramparça edecek gibi gözüküyor, seçimlerden altı ay sonra da Kılıçdaroğlu'nu hatırlayan kimse çıkmayacak.

Kılıçdaroğlu, kendisine, partisine, ülkesine hizmet etmek istiyorsa, "liberalleri" partisine davet etmek yerine, kendisi partisiyle birlikte "liberallerin" arasına gelsin.

Bu "çağrının", onun çağrısından daha "anlamlı" olduğunu 13 haziran sabahı anlayacak. Korkarım o zaman biraz geç kalmış olacak.