Kerpeten Ali ve Hülya'dan unutulmaz düet!

Hülya Avşar'ın dün akşamki konuğu Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Barış Faray'dı. Programın sürprizi ise Faray'ın canlı yayında şarkı söylemesi oldu.

GAZETECİLER.COM
Hülya Avşar'ın dün akşamki konuğu Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Barış Faray'dı. Ünlü oyuncu hem kendi dünyasını anlattı hem de Ezel'i. Programın sürprizi ise Faray'ın canlı yayında şarkı söylemesi oldu.

Avşar ünlü oyuncunun bütün hayatını mercek altına alırken ilginç detaylar  sormaktan da çekinmedi.

Hülya Avşar: Gece uyurken horlar mısın?
Barış Faray: (Önce şaşırıyor ve soruyu anlamaya çalışıyor!) Alkollü ya da çok yorgunken horlayabilirim ama normalde olmuyor.

Avşar, Faray'ın şarkı söyleyip söyleyemediğini de merak ediyormuş. Faray kazara sahnede bazen söylediğini anlatınca olanlar oldu ve Avşar, ünlü oyuncudan şarkı söylemesini istedi. Yetmedi ısrar etti! Sonunda istediğini almayı da başardı.

İŞTE KERPETEN ALİ VE HÜLYA'NIN UNUTULMAZ DÜETİ!



DİZİ SETLERİNDE KÖLE GİBİ ÇALIŞIYORLAR!

Dizi sektörünün son günlerde gündemden düşmeyen sorunları programda çokça konuşuldu. Dizi sektöründeki çalışma koşulları Hülya Avşar'ı fena halde şaşırttı. Ezel'in Kerpeten Ali'si dizinin çekimleri için haftanın hemen her günü, 20 saati bulan mesailerle çalıştıkları için çok yorulduklarını söyledi.