Kemal Öztürk Cumhurbaşkanı'nın sanatçı ekibini yazdı

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanatçı ekibini bakın nasıl anlattı.

Yeni Şafak'tan Kemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekibinden İbrahim Kalın, Necati Sancaktutan ve Mustafa Kamacı'nın sanatçı kimliklerini anlatan bir yazı yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekibinin bu az bilinen yönlerini yazan Kemal Öztürk yazısının sonunda topu Mustafa Varank ve Hasan Doğan'a attı.

İŞTE CUMHURBAŞKANI'NIN SANATÇI EKİBİ

Sümeyye & Selçuk çiftinin düğününden önce Cumhurbaşkanlığı ekibiyle bir araya geldik. Eski günleri kaynattık. Bu arada çok güzel yeni gelişmeler de öğrendim.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türk halk müziğinde de "sözcü" olmaya aday. Söz ve müziği kendisine ait türküler bestelemiş. Sanatçı Zara da seslendirmiş. Çok güzel eserler. Kalın, şu sıra fırsat buldukça stüdyoya girip seçtiği bir türkü repertuarını kendi seslendiriyor. Yakında bir albümle basın mensuplarının karşısına çıkarsa, Ankara gazetecilerinin soracağı soruları merak ediyorum!

Cumhurbaşkanı Danışmanlarından Necati Sancaktutan'ın, Türkiye'nin önemli müzehhiplerinden biri olduğunu biliyor musunuz? Bugün Cumhurbaşkanlığı binalarında asılı bazı eserler ona aittir. Sancaktutan, şu sıralar Selçuklu dönemi tezhip sanatı üzerine doktora yapıyor. Son derece özel bir alanda, çok özel çalışmalar bunlar.

Yine Cumhurbaşkanımızın Özel Kalem Müdür Yardımcılarından Mustafa Kamacı, sanat ve tasavvuf musikisi ağırlıklı bir albüm çıkardı. 'Dem Bu Dem' isimli albümün tüm parçalarını kendisi seslendirdi. Çok güzel sesi vardır Mustafa Kamacı'nın. Şimdi ikinci albümü için hazırlanıyor. Nedense piyasaya çıkarmadan, kendi çevresine hediye etti ilk albümünü. Ancak ikincisini piyasa çıkaracak sanırım.

Devletin en üst düzey makamında, bu arkadaşlarımızın yoğun işlerinden arta kalan zamanlarında (genelde geceleri), böylesine sanatsal faaliyetler yapması, çok güzel bir şey. Cumhurbaşkanımızın da ekibini bu alanda çok teşvik ettiğini ekleyeyim.

Bakalım ekibin iki önemli ismi, Hasan Doğan ve Mustafa Varank hangi sanat alanıyla karşımıza çıkıp, sürpriz yapacak?