Kekeç'ten askere küfür suçlaması!

İnternet Andıcı kapsamında gazetecilere dönük organize küfürlü mailler gönderildi mi? Ahmet Kekeç'ten canlı yayında çarpıcı iddia...

GAZETECİLER.COM (ÖZEL)
Star yazarı Ahmet Kekeç'ten İnternet Andıcı davasına dair çarpıcı bir iddia geldi. Gazetecilere dönük küfür ve hakaret içeren maillerin arkasında İnternet Andıcı'nı hazırlayan komutanlar mı var?

24 TV'de yayınlanan 'Nerede kalmıştık?' programında konuşan Kekeç, andıç kapsamında yapılan çalışmalarda organize bir küfür-hakaret mailleri çalışması yapıldığını ima etti. Andıç deşifre olduktan sonra kendisine gelen küfür ve hakaret maillerinin bıçak gibi kesildiğini söyleyen Kekeç, 'neden bu mailler artık gelmiyor?' diye sordu.

O KÜFÜRLER TSK İŞİ Mİ?

Kendisine gelen maillerin genellikle beğeni ve tepki şeklinde iki gruba ayrıldığını söyleyen Kekeç andıç deşifre olmadan önce organize bir küfürlü mail çalışması yapıldığını savundu.

"Tepki maillerinde küfür ve hakaret içerenlerin büyük bölümü aynı kişi tarafından yazılmış gibi olurdu. Belli kelime ve ifadelerle yazılan bu mailler belli ki organize bir şekilde bir merkezde hazırlanıp gönderiliyordu. Andıç deşifre olduktan sonra ise ne hikmetse bu mailler bıçak gibi kesildi. Yine bazı küfürlü mailler geliyor ama kullanılan ifadelerden anlaşılıyor ki bunlar bireysel tepkiler, organize değil. Ama o dönem gelen o organize mailler artık gelmiyor. Belli ki devletin derinlerde birileri bu işin arkasındaydı. Bugün okuduğum bir habere göre Emin Çölaşan'a destek mailleri atılsın diye bir karar almışlar mesela. Demek ki bu tür işeri de yapıyor, bunları da organize ediyorlar."



Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor