Kekeç, CHP'yi Sarıgül'le makaraya aldı

Kekeç, CHP'deki kriziyle dalgasını geçti: "Eh, bir de Sarıgül’ü denesinler bakalım. Bu sayede Kırmızıgül ve Morgül’e de yol açılmış olur."

GAZETECİLER.COM
Star yazarı Ahmet Kekeç'in gündeminde yine CHP vardı. Ancak Kekeç bu kez eleştirel sertliği değil geçtiği dalgayla dükkat çekiyor. CHP'deki Dersim ve Soros krizinin perde arkasında hangi hesapların yattığını sorgulayan Kekeç 'Mustafa Sarıgül'ü partinin başına geçirmek isteyen birileri var' diyor.

"Eh, bir de Sarıgül’ü denesinler bakalım. Bu sayede Kırmızıgül ve Morgül’e de yol açılmış olur." diye Kekeç, CHP'deki iç tartışmayı fena makaraya aldı.

"Kemal uyduramadık Mustafa verelim" diyerek söze başladığı yazısında şöyle devam ediyor:

Rivayet muhtelif... TESEV meselesini gündeme getirenlerin hedefinde aslında genel başkan değişikliği varmış... Maksat, kredisini tüketen Kılıçdaroğlu’nun liderliğini tartışmaya açmak, “yeni bir genel başkan adayına zemin hazırlamak”mış.

Böyle şeyler yazıyorlar.

Peki, bu yeni genel başkan adayı kim olabilir?

Baykal’ın dönme ihtimali bulunmuyor. Dönse de, “senin kasetin var” ithamıyla baş edecek sinir sağlamlığına sahip görülmüyor.

Hurşit Güneş olmaz.

Denedi, olmadı.

Olsaydı, hepimizi eğitip, CHP’ye oy verecek kıvama getirecekti.

Metin Feyzioğlu “fantezik” kaçar... “Dedesinin torunu” olması CHP’liler açısından artı puan sayılabilir ama artı puana sahip olmak, genel başkan seçilmek için yeterli midir, bilmiyorum.

Sanmıyorum da...

Hem, dedesi neydi ki, torunu ne olsun!

Dedesinin, yani rahmetli Turhan Feyzioğlu’nun, CHP’den kopardığı unsurlarla kurduğu Cumhuriyetçi Güven Partisi, bir dönem “Kayseri Partisi” muamelesi gördü, iki seçim sonra da dibi buldu... Yani sürekli sandalye kaybetti ve “buharlaşarak” yok oldu.

Dedesi, profesördü.

Kendisi de (torun Feyzioğlu da) galiba profesör.


Yazının tamamı için buraya tıklayın...


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor