'Kariyerimin son demleri' deyip söyledi

Ertuğrul Özkök, "kariyerimin son demleri" deyip eleştirilmeyi göze alarak bir düşüncesini dillendirdi...

GAZETECİLER.COM / Hürriyet Gazetesi tepe yöneticisi Ertuğrul Özkök, 24 TV'deki canlı yayında "kariyerimin son demlerindeyim" deyip hiç dillendirmediği düşüncelerini açıkladı... Bunlardan en çarpıcı olanı yeni bir tartışmayı ateşleyecek. Çünkü Özkök, köşe yazısında fikir istemiyor... Canlı yayındaki sözleri şöyleydi;

YANLIŞ ANLAŞILMAYI GÖZE ALARAK SÖYLÜYORUM

-"Bir laf söyleyeceğim yine yanlış anlayacak herkes. Yanlış anlaşılmayı göze alarak söylüyorum. Zaten gazetecilik kariyerimin son dönemlerinde olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim bazı şeyleri..."

KÖŞE YAZISINDA FİKİR EN UCUZ ŞEY

-"Ben köşe yazısında fikirden çok hoşlanan bir adam değil. Niye diye sorarsanız. Öyle bir çağda yaşıyoruz ki herkesin artık bir fikri var. Ben bazı yazıları okuyorum. Fikir tamamıyla fikir, fikir... Bizim artık köşe yazarlığımızda fikir en ucuz şeylerden bir tanesi..."

DÜZELTİYORUM...

Akif Beki: "Hürriyette yazmak da zor iş... Fikirsiz yazı çıkarmak zor olsa gerek"...

-"Fikirsiz yazı olmaz demiyorum. Ben hoşlanmıyorum diyorum tamam mı? Yani daha doğrusu şöyle diyeyim. Düzeltiyorum... Bak kameralara bakarak düzeltiyorum. Daha doğrusu FİKRİ SABİTTEN hoşlanmıyorum. Sabit fikirden hoşlanmıyorum..."