Karamehmet Akşam'a para verecek mi?

Serdar Turgut'tan eski patronuna ilginç soru: "Madem o kadar büyük paralarla oynayacak gücü var, Akşam'a da bir el atıp kurtarsa..."

GAZETECİLER.COM - Serdar Turgut Medyatık isimli yeni köşesinde medya eleştirileri ve haber yorumlamaları yapmaya başladığı. Henüz üçüncü yazısını yazdı ama kendine koyduğu ilkeleri üçüncü yazıda çiğnemeye başladı bile... 

Yazısında "Eski yöneticisi olduğum patron konusunda hiçbir yazı yazmayacaktım ama o arada bir müthiş yatırımlar yaparak ortaya çıkıyor." diyen Turgut Karamehmet ve Akşam gazetesi ile ilgili olarak şunları yazdı: 

"Örneğin dün de 4 saatte 7 milyar doları gözden çıkararak yeni yatırımlar yaptı. Hesabını iyi bildiği için kazancını da görmüştür mutlaka diyorum ve bunun harcanmış bir para olarak yorumlanmasını doğru bulmuyorum.

Ama o her büyük para yatırdığında Akşam'ın durumunu bilenlerin kafasına 'Karamehmet Akşam'a neden sahip çıkmıyor' sorusu geliyor.

Benim bu konuda tek ilgi alanım yıllarca beraber çalıştığım insanların artık para açısından sürünmelerinin sona erdirilmesini sağlamaktan ibaret.
'Patron neden para vermiyor' sorusuna oradayken de cevap aradığımda 'muhakkak bir oyun planı vardır' cevabını alıyordum.

Muhakkak vardır da bu oyun artık çok uzamadı mı? Bildiğim kadar Karamehmet gazeteyi satıp kurtarmaktan yana da değil. Dünkü yatırımında da gördük ki;
'madem o kadar büyük paralarla oynayacak gücü var, Akşam'a da bir el atıp kurtarsa onu' diye düşünüyor insan elinde olmadan. İnşallah gazete ile ilgili de oyun planı yakında ortaya çıkar patronun.