Karaalioğlu MHP saldırısına ateş püskürdü

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi binasına yapılan çirkin saldırıyı Moderatör programında Gökhan Gökçe'ye değerlendirdi.

Binanın önüne gece yarısı eylem için geldiler. Öncelikle gece yarısı basın bildirisi diye bir usul yoktur. Tepkisini koymak isteyenler gündüz gelir tepksini koyar biz demokratik bir şekilde insanların ifade edilmesini destekliyoruz. Bu geçmişte diğer gazetelerin de başına da gelmiştir insanlar gelir beğenmedikleri bir yazı ile ilgili tepkilerini koyar bu anlaşılabilir bir şey dedi.

Karaalioğlu bir yazarın yazısı bahane edilerek gerçekleştirilen bu eylemin planlı ve talimat verilerek yapıldığına dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü; Ülkü Ocakları Başkanı bir açıklama yapıyor açıklamaya gelmeden önce saldırılar başlıyor. Bir kere planlı ve talimat verilerek yapıldığı belli. MHP seçim otobüsleriyle geliyorlar parti bayraklarını asıyorlar. Aslında saldırı konuşmanın içeriğiyle adı geçen yazıyla ilgili değil, saldırılıcak psikolojisiyle gelmişler ve saldırmışlar. Bu acımasız bir saldırıdır kimseye bir zarar gelmedi ancak binamız ciddi zarar görmüştür dedi. Akşam 10'a kadar gazeteye yönelik hiçbir tepki telefonu gelmemişken birilerinin Sayın Bahçeli'ye hakeret eden bir yazı varmış diyerek o yazıyı çarpıtması sonucu bu gövde gösterisini yaparak suç işlemişlerdir dedi.

Bu planlı bir saldırı

Ergun Babahan'ın yazısının kesinlike Bahçeli'ye hakaret eden bir yazı değil aksine Bahçeli'yi koruyan bir yazıdır. TİB'in bu konuda önlem alması gerektiğini vurgulayan bir anlamda talimat veren bir yazıdır diyerek sözlerini sürdüren Karaalioğlu, saldırganların görüntülerden eşgallerinin belirlenerek gerekenin yapılmasını ve MHP'den de açık ve net bir şekilde özür beklendiğini belirtti.
Karaalioğlu Aydın mitinginde bu olaya değinerek tepki gösteren Erdoğan'a da teşekkür etti.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor