Kanal D ekibini Polat Alemdar sorgulamış!

Kanal D Haber ekibi Libya'da yaşadığı dehşeti canlı yayında Birand'a anlattı. Cem Tekel ve Umut Arabacı'nın yaşadıkları izleyenleri hayretleri içinde bıraktı.

GAZETECİLER.COM
Kanal D Haber ekibi Libya'da yaşadığı dehşeti canlı yayında Mehmet Ali Birand'a anlattı. Ana Haber'e konuk olan Cem Tekel ve Umut Arabacı'nın yaşadıkları izleyenleri hayretleri içinde bıraktı.

Kanal D Haber ekibi Libya’daki ateşin içindeydi. Cem Tekel ve İsmail Umut Arabacı isyandan hemen sonra Libya'ya gittiler. Türk işçisinin öldürüldüğü şantiyeye gittiler. İşte tam da o sırada gözaltına alındılar.

Gözleri bağlanarak, bilinmeyen bir adrese götürüldüler. Saatlerce sorgulandılar. Türk elçiliğinin devreye girmesiyle serbest kaldılar. Bugünde sağ salim döndüler.

KANAL D EKİBİNİ POLAT ALEMDAR SORGULAMIŞ!

Tekel ve Arabacı'nın gözaltında yaşadıkları en ilginç olaylardan biri de Libyal görevlilerin Kurtlar Vadisi aşkı olmuş. Sorgudaki istihbarat subayı kendini Kanal D Haber ekibine Polat Alemdar olarak tanıtırken yardımcısını da Memati olarak tanıtmış. Umut Arabacı dizinin Libya'da çok sevildiğini ve resmi görevlilerde de bu ilginin görüldüğünü ekledi.