Kanal 7 izleyicileri abdest almayı bilmiyor mu?

Akşam yazarı Nagehan Alçı Kanal 7'de yayınlana bir programa çarpıcı eleştiriler getirmiş: Kanal 7 izleyicileri abdest almayı bilmiyor mu?

GAZETECİLER.COM

Akşam yazarı Nagehan Alçı Kanal 7'de yayınlanan Muhabbet Kapısı adlı programına dikkat çekerken ilginç eleştiriler kaleme almış.

Programadaki bazı uygulamalardan örnekler veren Akşam yazarı adeta 'bu kadar olmaz'

Kanal 7 izleyicileri abdest almayı bilmiyor mu?
Kanal 7'de yayınlanan 'Muhabbet Kapısı' adlı bir program var. Programı Doç. Dr. Mustafa Karataş sunuyor. Güya izleyicileri din ve ibadet üzerine bilgilendirmeyi amaçlayan bir program bu. Her hafta farklı konuları 'uygulamalı' anlatıyor Karataş. Ama ne uygulama! İşte Akşam yazarının programı eleştirmesine neden olan anlar:

Hocanın anlattıklarını anında tatbik eden bir kişi var ekranda. Bir keresinde 'kefen nasıl sarılır?' sorusunu cevapladılar örneğin. Bu kişiyi ekranda ölmüş gibi sardılar ve sandığa koydular! Evet, evet, doğru duydunuz!

Başka bir seferinde hoca abdesti anlatıyordu. Bu kez uygulama yapan şahıs pantolonunu sıyırdı, ekranda ayaklarını yıkadı. Hem de yakın çekimde! Hemen ertesinde ise kulaklarının dışının abdestte nasıl sıvazlanması gerektiği gösterildi. Öyle bir estetikten uzaklık, öyle bir teşhircilik ki sormayın gitsin!

Yazının tamamı için

İşte Akşam yazarının programı eleştirmesine neden olan anlar: