İzdivaç bu ana kız kavgasına şaştı kaldı!

İzdivaçta bu kez 'ana kız' kavgası vardı. Kızının evlenmesini istemeyen anne stüdyoya gelip kızını götürmek isteyince ortalık karıştı...

GAZETECİLER.COM
İzdivaçta yine olay var. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle çok çarpıcı bir aile içi kavgaya sahne oldu. İzdivaç bu kez ana kızı birbirine düşürdü, stüdyoda kavga çıktı. Ailesinden izinsiz TV ekranından koca arayan genç kız, stüdyoda karşısında annesini görünce neye uğradığını şaşırdı. Annesi kızını programdan alıp eve götürmek isteyince Türk izleyicisi yine bir ilki yaşadı.

Programa evlenmek için katılan gelin adayı Merve Hanım stüdyoda ilginç bir tartışmaya konuk oldu. Genç gelin adayının annesi kızının evlenmesine karşı olduğunu söyleyerek stüdyoya geldi ve canlı yayında ilginç bir tartışmaya yol açtı. Merve Hanım 'Hayallerimde oyunuyorsun, ben evlenip yuva kurmak istiyorum, seninle gelmeyeceğim' diyerek annesine sert tepki gösterirken Esra Erol ne yapacağını şaşırdı. Stüdyoda gergin tartışmalara neden olan olay izdivaçtaki en ilginç aile içi kavgalardan birine sahne oldu.

İşte o anlar: