İsmail Küçükkaya İnternet Haber'e merhaba dedi

İsmail Küçükkaya, bugün "Haydi başlıyoruz. Allah mahçup etmesin..." duasıyla ilk yazısını yazdı

GAZETECİLER.COM - İnternet Haber'in son bomba transferi, gazetecilik kariyerine televizyon programcılığını da ekleyen İsmail Küçükkaya oldu.
 
Fox TV'de Çalar Saat programını hazırlayıp sunan İsmail Küçükkaya, bugün "Haydi başlıyoruz. Allah mahçup etmesin..." duasıyla ilk yazısını yazdı ve İnternet Haber okuruna merhaba dedi.

İşte dijital medyaya adım atan Küçükkaya'nın ilk yazısından çarpıcı bölümler:

"Yeni çağın gerekleri var. Habercilik de bundan nasibini alıyor. Uyum göstermeniz gerek. 22 yıllık gazeteciliğin ardından Fox'daki yeni macerama başlamamın mimarı ve fikir babası sevgili Doğan Şentürk, "bize her gün yazı da yazsan" dediğinde şaşırmış ve de sevinmiştim.

İki haftadır devam ediyoruz. Memnunuz. Klasik köşe yazısı gibi değil de TV için uygun format olmasına gayret ediyorum.

Çalar Saat, biliyorsunuz interaktif bir program. 3 saat 15 dakikalık, aktif katılıma dayanan bir buluşma. Hadi Özışık, Fox'la eşzamanlı olarak bu yazıları İnternethaber'de yayımlamayı teklif ettiğinde yeni bir açılım imkanı daha çıktı.

Digital dünyanın güçlü aktörlerinden İnternethaber'le TV haberciliğinin yükselen yıldızı Fox işbirliği. Yönetim de onay verince başlama kararı aldık.

Hayatın ve haberin hızlı aktığı Türkiye'de gelişmelere göre gün içinde de yazı ve yorumlarımızla İnternethaber'de okuyucuyla buluşturmaya çalışacağım. Ne kadar yapabilirim emin değilim; zira Çalar Saat muazzam keyif veriyor ama o kadar da emek ve zaman istiyor. Çalar Saat için çok güzel başka düşünce ve projelerim de var. Emsalsiz bir sabah kuşağı yaratmaya kararlıyım.

Haydi başlıyoruz. Allah mahçup etmesin..."

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN YAZISININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ>>