İsmail Küçükkaya: 'Fay hatlarımızla oynatmayalım'

"Böyle dönemlerde iç kavgalara düşemeyiz. Sınırlar değişirken demokrasiden de birlikten de vazgeçemeyiz. Yeni Şafak'ın girişimine içtenlikle katılıyorum. "

GAZETECİLER.COM - Yeni Şafak tüm Türkiye'yi teröre karşı omuz omuza vermeye, kutuplaşmaya karşı iletişim kanallarını açmaya, sosyal dayanışmaya davet etti. Her çevreden büyük destek gören çağrı bugün de Yeni Şafak'ın manşetinde. Görüşlerini paylaşanların ortak sözü "Biz kardeşiz" oldu.

Yeni Şafak'ın 'kardeşlik' çağrısına ses veren isimlerden biri de seçimlerden önce Fox TV ekranlarında yaptığı haber programında AK Partili seçmenin "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atması üzerine yayını kestiği iddia edilen ve hükümete yakın medyanın da tepkisini çeken İsmail Küçükkaya oldu.

İşte İsmail Küçükkaya'nın Başka Türkiye Yok çağrısı:

FAY HATLARIMIZLA OYNATMAYALIM

Olağan zamanlardan geçmiyoruz. Ortadoğu ateş topu. Dünya devleri bölgemizde güç savaşında.

Böyle dönemlerde iç kavgalara düşemeyiz. Sınırlar değişirken demokrasiden de birlikten de vazgeçemeyiz. Yeni Şafak'ın girişimine içtenlikle katılıyorum.

Başka ülkemiz yok gidecek. Fay hatlarımızla oynatmayalım, birbirimize düşmeyelim. Demokrasiyi işletelim. İstikrarımızın tek formülü uzlaşmadan geçiyor.