İclal Aydın'dan Özkök'e Tansu Hanım sürprizi!

İclal Aydın Kanal D ekranlarında Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ü ağırladı. Programa Aydın'ın Özkök'e yaptığı sürpriz damga vurdu.

GAZETECİLER.COM
İclal Aydın Kanal D ekranlarında Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ü ağırladı. Programa Aydın'ın Özkök'e yaptığı sürpriz damga vurdu. Hürriyet yazarının eşi Tansu Özkök programa telefonla katılırken canlı yayında romantik diyaloglar yaşandı.

EŞİ ÖZKÖK'E NEDEN ÜTÜ FIRLATTI?
İclal Aydın'ın sunduğu Hayat Ağacı programına konuk olan Ertuğrul Özkök canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Eşinin sürpriz bir şekilde yayına bağlanmasıyla hayli şaşıran Özkök en romantik programını yapmış oldu.

İclal Aydın, Tansu Hanım'a Özkök'e zamanında neden ütü fırlattığını sorunca hayli manidar bir cevap aldı: "Ben söylemeyeyim, o çok iyi biliyor neden ütüyü fırlattığımı, o açıklasın."

ÖZKÖK'ÜN GÖZLERİ DOLUNCA ACİLEN REKLAM ARASINA GİDİLDİ
Ertuğrul Özkök'le olan ilişkilerini anlatan Tansu Özkök, Ertuğrul Özkök'ün rahat bir iş yaşantısı sürdürebilmesi için kendi yaşam anlayışını farklı bir şekilde düzenlemek zorunda kaldığını söyledi. Tansu Hanım eşinin yayın yönetmenliğini bırakmasıyla çok daha mutlu olduklarını söylerken şöyle devam etti: "Şimdi çok daha güzel ve keyifli yaşıyoruz. Şimdiki Ertuğrul 1970'li yıllardaki Ertuğrul. Hep aşıktım ama şimdi görüyorumki gerçek Ertuğrul olduğu yerde duruyor"

Tansu Özkök
'ün söyledikleri karşısında hayli duygusallaşan Ertuğrul Özkök'ün gözleri dolarken İclal Aydın
acilen reklam arasına gitti.

İşte o anlar:

:   Etiket: