İclal Aydın siyasete mi giriyor?

"İclal Aydın'ın siyasi bir tarafı olduğunu bilmiyordum, o gece onu da öğrenmiş oldum."

Ankara'dan döner dönmez İzzet Çapa'nın yeni Perestroyka'sında aldı soluğu Akşam yazarı Tuğçe Tatari... Bir de ne görsün... İclal Aydın, İsmail Ünal ve Gürsel Tekin'le yemekte... "İclal Aydın'ın siyasi bir tarafı olduğunu bilmiyordum" diyen Tatari, o gece onu da öğrenmiş oldu.

(...) Türkiye'nin yeni seks ikonu, Javier Bardem'i Tekin ve Beşiktaş'ın beğenilen başkanı Ünal ellerinde rose şaraplarıyla hararetli bir sohbete daldılar. Merak ve endişeyle durumu çözmeye çalışırken hayli dekolteli siyah elbisesiyle İclal Aydın geldi. Son günlerde Tayfun Devecioğlu'yla aşk yaşadığı söylentileri yüzünden 'medya içi' en konuşulan yazarlardan biri oldu şüphesiz. Geçmiş dertleri, darbeyi üzerinden atmış, yeni bir kadın olup çıkmış besbelli.
İclal Aydın, İsmail Ünal ve Gürsel Tekin'i o 3 çekici hanımla beraber yemeğe davet etmiş. Konu 'CHP'ymiş. Bu yemeği seçim çalışmalarında sağlanan başarı için yiyorlarmış. Yeni projeler, gelecek planlarını paylaşacaklarmış birbirleriyle. İclal Aydın'ın siyasi bir tarafı olduğunu bilmiyordum, o gece onu da öğrenmiş oldum.