İclal Aydın bu sefer kime mesaj attı?

"Evet, bu kez Akşam'ın yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya değil, kendi yayın müdürüme mesaj atmayı başardım."

Vatan gazetesi yazarı İclal Aydın, geçen hafta yapmayı planladığı ama bir türlü zaman bulup yapamadığı ve bu nedenle de yayınlanamayan röportajının hikayesini anlatırken, çok sık tekrarlamaya başladığı bir yanlışı da okuyucularıyla paylaştı.

"İşte ben böyle "röportajımı teslim etmeden çıktım, Allahım İsmail'e ne söyleyeceğim" diye kıvrım kıvrım kıvranırken, kafamı bir türlü okuduğum kitaba da veremezken, o çocukluk ödevlerimi düşünüyordum bir yanda da. Yanımda dergi okumakta olan arkadaşım, önümüzde uzanmış olan güzel bir kız ve arkadaşıyla İngilizce sohbete başlamıştı. Sohbetin dili birden Türkçeye dönüştü...

Tarananananmmmm... Kitaptan kafamı kaldırmadan yarı İngilizce yarı Türkçe süren sohbete kulak misafiri oldum." diye anlatmaya başladığı röportajının hikayesinde İclal Aydın  genel yayın yönetmenine attığını zannettiği sms'in aslında kime gittiğini de şöyle paylaştı okurlarıyla:

"Telefonumu çıkardım ve bu sefer büyük bir itinayla kendi Genel Yayın Müdürüm İsmail Yuvacan'a mesaj attım. Evet, bu kez Akşam'ın yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya değil, kendi yayın müdürüme mesaj atmayı başardım. Zira Akşam Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'dan bir kez foto muhabiri, bir kez de senelik izin istemişliğim var. İlkinde anında fark etmiş, hemen özür dilemiştim. İkincisinde bana "tam iki haftalık izin" verdi. Bu "imkânsızlık" karşısında gönderdiğim kendimce şakacı mesaja sessiz kalınınca, saatler sonra anladım ki ben yine Vatan'ın değil Akşam'ın Genel Yayın Yönetmeni'ni huzursuz ediyorum!!! Bu vesileyle kendisinden bin kez özür diliyorum!"

İclal Aydın'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları