Hüseyin Gülerce'yi kızdıran söz

MHP'nin kaset skandalları NTV'de gergin bir tartışmaya konu oldu. MHP'li Özcan Yeniçeri ve Zaman yazarı Hüseyin Gülerce canlı yayında tartıştı...

GAZETECİLER.COM
MHP'yi sarsan kaset skandalları yeni polemiklerin de fitilini ateşledi. MHP'nin milletvekili ve Yeniçağ yazarı Özcan Yeniçeri, NTV ana haberde Hüseyin Gülerce ve Ergun Babahan'ı topa tuttu.

Yeniçeri, ortada kirli bir komplo olduğunu söyledi basında yer alan bazı yorumlara dikkat çekti. Zaman yazarı Hüseyin Gülerce ve Star yazarı Ergun Babahan'ın yazıları Yeniçeri'nin sert tepkisine neden oldu. Gülerce ve Babahan, 'kasetler devam edecek ve MHP seçimden çekilmek zorunda kalabilir.' şeklindeki duyumları köşelerine taşımışlardı.

AYNEN İADE EDİYORUM

Yeniçeri, programın konuklarından Hüseyin Gülerce'nin örtülü bir tehtidde bulunduğunu, 'yandaş medya'da bu tür yazılarla bir operasyon yürüdüğünü savunarak MHP'siz meclis hesapları yapıldığını söyledi.

Gülerce ise "yandaş' ithamını aynen iade ediyorum. Nezaket içinde tartışalım" diyerek Yeniçeri'ye tepki gösterdi. Zaman yazarı, kaset taktiğiyle MHP'nin seçimlerden çekilme noktasına itilmek istendiğini bunun hükümet değil 'vesayet' tarafından planlandığını savundu. 'Amaç MHP seçimlerden çekilmeye zorlayarak CHP'yi güçlendirmek, MHP'yi de sokağa itmek' diyen Gülerce, Yeniçeri'nin eleştirilerini doğru bulmadığını kaydetti.

İşte o anlar:

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor