Hüseyin Aygün'ü DBÖ kaçırmış olabilir mi?

Olay Gazetesi yazarlarından Memduh Bayraktaroğlu CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ü terör örgütü PKK'nın kaçırdığına inanmıyor(!)...

GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER) - Olay Gazetesi yazarlarından Memduh Bayraktaroğlu CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ü terör örgütü PKK'nın kaçırdığına inanmıyor(!)...

Bugünkü (16.08.2012) OLAY'da "Aygün'ü DBÖ mü kaçırdı yoksa?" başlığı altında yayımlanan makalesine;

"CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün iki gün dağlarda piknik yaptıktan sonra serbest(!) bırakıldı" diyerek başlayan Bayraktaroğlu daha sonra şöyle yazdı:

".... Ailesine kavuştuktan kelli yaptığı basın toplantısında söyledikleri bana hiç de inandırıcı' gelmedi…Söylediklerini okuyunca; 'Sayın milletvekilini terör örgütü değil de yanlışlıkla DBÖ - Dünya Barış Örgütü kaçırmış olmasın?' diye düşündüm…"

Yazısının ilerleyen bölümlerinde Aygün'ün serbest kaldıktan sonra yaptığı açıklamaları eleştiren Bayraktaroğlu makalesinin bir yerinde şu noktalara dikkat çekti:

Yahu arkadaş;bunlar madem bu ülkenin çocukları, madem barış mesajı verip ateşkes istiyorlar, ellerini tutan mı var?..
Bunlar madem bu kadar rikkat-i kalpler, bunlar madem bu kadar “barış” meraklısılar, bunlar mademki kimsenin burnunu kanatmadan mesaj vermek istiyorlar;neden kan döküyorlar öyleyse?..
Şehit ettikleri binlerce Mehmetçiğimizi de önce kaçırıp, dağda konuk ettikten sonra serbest bıraksaydılar ya…
Yazık günah değil mi o gencecik fidanlara?..
 
Memduh Bayraktaroğlu'nun makalesinin tamamını okumak için tıklayın.