Hıncal neden Ertekin'in üzerini çizdi?

"Bu yaz gününde bundan daha iyi bir medya dedikodusu olur mu?" diyen Oray Eğin Uluç ile ilgili hangi dedikoduyu yazdı?

GAZETECİLER.COM - "Bu yaz gününde bundan daha iyi bir medya dedikodusu olur mu?" diyen Akşam yazarı Oray Eğin, Hıncal Uluç'tan doğrulatmadığı ama çevresinde gizliden gizliye isyan etmeye hazırlananların sızdırdığı bir gelişmeyi köşesine bakın nasıl aktardı.

"Konu meşhur Salı toplantıları... Hıncal Abi'nin yıllar önce birkaç kişi sohbet ederek başlayan ve sonra kontrolden çıkan bu yemekli toplantıları için buluşma yeri uzun zamandır Ertekin'in Ortaköy'deki cafe'siydi. O küçücük yer zaman zaman Salı toplantılarını kaldıramayacak kadar yoğun olurdu.
Yemekler Rasim Özkanca'dan, meyveler ise Arnavutköy'deki Kolaylar Manavı'nın sahibi İsmet Kolay'dan gelirdi...
Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü Salı toplantıları artık Ertekin'in yerinde yapılmıyor. Hıncal Abi resti çekmiş, ekibi Levent'te Özcan'ın cafe'sine taşımış. Özcan da Ertekin gibi yıllardır Hıncal Uluç entourage'ının önemli bir ismidir.
Aynı sistem Özcan'ın cafe'sinde de oturtulmaya çalışılmış ama ufaktan bazı sıkıntılar da baş gösteriyormuş... Mekana ekip uyum sağlayamamış. Özcan'ın yeri iş merkezlerinin orada olduğu için sürekli dolu. Bu ekip de gelince Ertekin'deki rahatlığı bulamamışlar.
Ancak Salı toplantılarında katı bir şekilde uygulanan cezalar düşürülmüş. Toplantıda telefonla konuşmaya ceza kesen Hıncal Abi yeni yerde indirimi uygun görmüş...
Ekibin bir kısmı 'Yeniden Ortaköy'e dönsek, bunu nasıl Hıncal Abi'ye söyleriz' diye kara kara düşünüyor.
Aralarında Mustada Sarıgül'ün de olduğu bir kesim Ertekin'e ihanet etmemek için Salı toplantılarını geçici olarak boykot ediyor.
İş yeni sezona kaldı anlaşılan...

Bu dedikoduyu aktardıktan sonra Eğin, "Peki Hıncal Abi neden Ertekin'in üzerini çizip böylesi radikal bir kararla toplantıları Levent'e taşıdı?" diye soruyor ve ardından da yanıtını veriyor:
"Çünkü Ertekin ekibe danışmadan dekorasyonda bazı değişiklikler yapmış!"

Oray Eğin'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları