Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan, "Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Hilal Kaplan'ın yazısı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na hitabı, İsrail terör devletinin yıkılışı gerçekleştiğinde tarihte yerini alacak nitelikteydi.
Engizisyondan kaçan Musevilere de, Hitler zulmünden kaçan Yahudilere de kapısını açan ecdadımızın ahlaki üstünlüğüne dayanarak hem halkla ilişkiler boyutunda hem de uluslararası hukuk boyutunda mücadeleyi kaybeden İsrail'i BM kürsüsünden de mahkûm etti.

"Birleşmiş Milletler kürsüsünden Birleşmiş Milletler Şartı'nı parçalayarak, bir de utanmadan tüm dünyaya, vicdan sahibi tüm insanlara işte buradan, bu kürsüden meydan okudular" diyerek de İsrail'in "esfeli safilin" karakterini bir kez daha yüzlerine vurdu. 

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Salih Tuna: Ne yapmalı Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Melih Altınok: Affı kaldırın Cem Küçük'ten muhalif medyaya milyon dolarlık soru