Hiç boşuna kıvırma Hüseyin Gülerce!

Sevilay Yükselir Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'nin son açıklamalarının inandırıcı olmadığını yazdı.

Hüseyin Gülerce'nin seçim sonrası Hadi Özışık'a yaptığı cemaat eleştirisinin yankıları hala sürüyor. Bazıları samimi buldu Gülerce'nin sözleri bazılarına ise inandırıcı gelmedi. Hüseyin Gülerce için en net ifadelerle "terane okuma" diyen ise Sevilay Yükselir oldu.

Sevilay Yükselir Sabah Gazetesi'nde bugünkü köşesinde Gülerce'nin açıklamalarının adeta bir oyun olduğunu söylüyor. Gülerce, Sevilay'a göre cemaatin "iyi polisini" oynadı hep. Şimdi de öyle yapıyor...

Etrafındakilere bakınca çok düşünmüş Sevilay Yükselir acaba ben mi yanlışım diye. Sonra da lalafı yapıştırmış Hüseyin Gülerce'ye inananlara: "Onlar sazan kusura bakmasınlar ama ben değilim! Nasıl yiyorsunuz Gülerce'nin, "biz ettik aman siz etmeyin" numaralarını? Adam ön alıyor kardeşim ön!.. Görevi onun o zaten o örgüt içinde."

PENSİLVANYA'DAN TALİMAT ALMIŞ

Bunları demekle kalmıyor Sevilay Yükselir, daha da ciddi iddiaları var. Hüseyin Gülerce, Pensilvanya'dan emir almıştır diyor:

Belli ki Pensilvanya'daki lideri demiş ki "
Hüseyin çek bi ağlak numarası!" O da aldığı talimatı yerine getiriyor. Bilmiyor musunuz bunların her şeyi yalan, dolan, takiyye üzerine! Ayrıca Başbakan zaten her konuşmasında cemaate gönül vermiş masum insanları ayırt edip ve onlara sürekli çağrı yapmadı mı? "Gitmeyin Pensilvanya'daki o hainin peşinden" demedi mi? Dönenler döndü vaktinde o çağrılara kulak verip. Sen de döneydin ya Gülerce! Niye dönmedin? Niye 30 Mart'ı bekledin? Her zamanki "iyi polis" elbisesini giyip ortamı bir süreliğine yumuşatmak için mi? Ama söylüyorum. Lütfen not edin bir kenara! Başbakan bile dönse yolundan... Ki asla inanmıyorum böyle bir şey olacağına.
Asla! Ben dönmeyeceğim! Ben aylardır yaptığınız kahpeliklerin, alçaklıkların, hainliklerin bedelini hukuk önünde ödemeniz için sizlerden çatır çatır hesap sormaya devam edeceğim!