'Hey gidi civan Tayyip ne hale geldin?'

Ahmet Hakan o canlı yayına katılsaydı, Başbakan Erdoğan'a bakın neleri sorarmış...

GAZETECİLER.COM - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT 1'deki söyleşisi bütün gazetelere manşet oldu... Ahmet Hakan da bu söyleşiye takılanlardan... Ben olsaydım neler sorardım deyip 7 soru sıralamış...
Buyrun o sorulara; 

* SORU BİR: “Bize gaz vermeye kalkanlar var” dediniz... Tıpkı “askeri bildiriler” gibi kimse üzerine alınmadı bu demecinizin... Lütfen söyler misiniz? Kimdir size gaz veren münasebetsizler? Muhalifler mi? Muvafıklar mı?

*  SORU İKİ: Ferhan Şensoy’un “Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı” diye bir oyunu var... Bu oyundan haberiniz var mı? “Bakkal devri bitti” derken, mahalle bakkalınızın veresiyeyi kesme ihtimali sizi hiç endişelendirmiyor mu?

*  SORU ÜÇ: Siz de biz faniler gibi telefonlarınızın dinlendiğine dair şüpheye düşüyor musunuz? Bu konuda aldığınız önlemler nelerdir? Lütfen anlatır mısınız?
*  SORU DÖRT: “Ezel” adlı dizinin Show TV’den ATV’ye transferi nedeniyle herhangi bir kutlama telefonu açmaya fırsat bulabildiniz mi?
*  SORU BEŞ: Maşallahınız var... Siz oy alıyorsunuz, oy alma kapasiteniz hala yüksek... Peki ya medyanız? Onlar neden tiraj ve reyting alamıyor? Bu ters orantının anlamı nedir?
*  SORU ALTI: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, “Partiler kapatma davasını hissederler” diye bir açıklama yaptı... Bugünlerde sizin hissiyatınız ne durumda?
*  SORU YEDİ: Bülent Arınç sizin için “Civanım, delikanlım Tayyip ne hale geldi” dedi... Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aynaya baktığınızda “Hey gidi civan Tayyip... Ne hale geldin?” diyor musunuz?