'Heryerinizi gördük niye çekiniyorsunuz!'

Kaset skandallarına dair çarpıcı iddiaları nedeniyle savcılığa ifade veren Fatih Altaylı, Teke Tek'te savcılıktaki izlenimlerini paylaştı...

GAZETECİLER.COM
MHP'de patlak veren kaset skandallarında dair çarpıcı bir istihbari detayı köşesinde paylaşan Fatih Altaylı savcılık tarafından ifade vermeye çağrıldı. Altaylı, yazısındaki iddialara dair savcıya bilgi verdi. Habertürk gazetesi yayın yönetmeni Fatih Altaylı savcılıktan edindiği izlenimleri Teke Tek'te anlattı.

Savcılığın soruşturmada çok zor durumda olduğunu söyleyen Altaylı, davada ilerleme sağlanması için MHP'lileri desteğine ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Savcılıkta bu noktada bazı şikayetlerin olduğunu söyleyen Altaylı şöyle konuştu:

"Bunu ortaya çıkarmak çok zor dediler. Öncelikle mağdur olan MHP'liler üzerine düşeni yapmıyorlar. Evlerine, ofislerine, çevrelerine dair bilgiler vermeleri gerekiyor. Ama onlar da çekindikleri için biz de ilerleyemiyoruz dediler. Tabi anlamak mümkün değil. Zaten kasetler yayınlanmış herşeyi heryerlerini görmüşüz, daha ne diye çekiniyorsun ki? Bir de olay ABD'den yapıldığı için çok zorlandıkalrını oradan bir bilgi akışı gelmediğini söylediler."

İşte o anlar:


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor