Herkes Radikal'i arasın mı istiyorsun?

"Sevgili Eyüp Can kardeşim.. Her okuyan Radikal'i arayıp "Nerde" diye sorsun mu istiyorsun?.."

GAZETECİLER.COM - Radikal gazetesindeki bir haberi köşesinden kendine has noktalama işaretleri ile eleştiren Sabah yazarı Hıncal Uluç, "Haberi yazan, haber yazmayı bilmiyor.." demeyi ihmal etmedi ve sordu: "Sevgili Eyüp Can kardeşim.. Her okuyan Radikal'i arayıp "Nerde" diye sorsun mu istiyorsun?.."

İşte Uluç'un o eleştirisi:

"Harika bir iş yapmış, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İletişim Fakültesi öğrencileri..

Sultan 2. Abdülhamit'in arşivinden çıkan 100 yıl önceki 35 bin siyah beyaz istanbul fotoğrafından seçmişler.

Gitmişler ayni açıdan bugünkü halini çekmişler.. Yani televizyona belgesel olur, o kadar güzel.. (Yaşamdan Dakikalar'a sponsor bulabilseydik, Nebil Oscarlık yapardı.. ) Sergi açmışlar. Radikal bir kaçını almış, iki sayfa yapmış..

Harika.. Hemen davrandım "Gidip bu sergiyi göreyim" diye.. Ama haberi yazan, haber yazmayı bilmiyor.. "Nerde?.. Ne zaman açık?. Ne zamana kadar açık?.. " Onlar yok.. Haberi okuyan istihbarat şefini kaldırdık. Editörlük işini de en ucuz diye çaylaklara bıraktık.

O zaman böyle oluyor işte, Sevgili Eyüp Can kardeşim.. Her okuyan Radikal'i arayıp "Nerde" diye sorsun mu istiyorsun?.."

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın