Haysiyetin varsa belgele Melih Aşık!

Melih Aşık dünkü yazısında parasal iddiaları dile getirdi. Mehmet Altan meydan okudu.

GAZETECİLER.COM - Milliyet yazarı Melih Aşık dünkü köşe yazısında Mehmet Altan'ın Cine-5'ten aylık 50 bin TL aldığını yazınca ortalık karıştı. Mehmet Altan'dan bugün zehir zemberek yanıt geldi; "Haysiyetin varsa belgele..."

Mehmet Altan'ın meydan okumasını vermeden önce Melih Aşık hangi iddiaları dile getirmişti önce onları hatırlayalım... Melih Aşık şöyle yazmıştı;

AYDA 50 MİLYAR ALIYOR

"CİNE 5 TMSF tarafından CİNE 5'e atanan Prof. Mehmet Altan'a kaç para ödendiği bir süredir merak konusuydu. Yeniçağ'da Sabahattin Önkibar dün Mehmet Altan'a ayda 50 milyar lira ödendiğini yazdı. Devlet kapısından beslenmeyen gazetecilere "Ordu tarafından faydalanılacak" diye çamur atanlar, "siyasi iktidarın faydalandığı" isimler listesinde yer almaktan hiç sıkılmıyor. Kendileri de karşılığında 50 milyarcık faydalanıyor. Çifte kaymaklı ekmek kadayıfı... "

HAYSİYETİN VARSA BELGELE

İşte bu iddiaya Star yazarı Mehmet Altan'dan zehir zemberek bir yanıt geldi. Bugünkü köşesinden meydan okudu ve aynen şunları yazdı;

"Dünkü yazındaki bana ait parasal iddiaları ispatlayamazsan, yazarlık kisvesi altında iş gören “kullanışlı” bir gazeteci olduğun iyice ortaya çıkacak. Bir nebze haysiyetin, onurun, dürüstlüğün varsa o yazdıklarını kanıtla, belgelerini göster. Koskoca adam oldun hala böyle yalanlar yazmaya utanmıyor musun? Daha ne kadar böyle yalanlarla, “andıçlarla” kendini kullandıracaksın?