Hayatımın en yalnız dönemini yaşıyorum!

TV NET ekranlarında yayınlanan 'Akşama Doğru' dün akşam Cüneyt Özdemir'i ağırladı. Özdemir hem gündeme dair görüşlerini hem de kendisini anlattı.

GAZETECİLER.COM
TV NET ekranlarında yayınlanan 'Akşama Doğru' dün akşam Cüneyt Özdemir'i ağırladı. Özdemir hem gündeme dair görüşlerini hem de kendisini anlattı.

Nazlı Ilıcak önyargılarımı yıktı geçti!
Özdemir özellikle Nazlı ılıcak hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.
"Nazlı Ilıcak bana siyasi olarak, kuşak olarak çok uzak bir isimdi. Ama bir gün baktık Twitter'da. TV'ye baktığınızda da orada oraya koşturuyo, insanları dinliyor, sakin bir şekilde cevap veriyor. Espri yaptığınızda anlıyor. Ben Twitter'da yazmıştım. 'Akşam TV'de Nazlı Ilıcak'ı göremediğimde panik atak yaşıyorum. Neyseki Twitter var'. Bir başkası olsa kızabilir, bozulabilirdi. O cevap olarak şunu yazmıştı. 'Akşam TV'de Cüneyt Özdemir'i göremediğimde panik atak yaşıyorum. Neyseki Twitter var!' Yani ilk karşılatımızda hiç tanışmamış olmamıza rağmen çoktandır tanıyormuş gibi davranabilirim. Bütün önyargılarımı yıktı geçti."

[photos]

Benim 17500 arkadaşım var
Cüneyt Özdemir medyada yeni bir düzenin kurulduğunu söylerken bu sürecine gelişmesi gerektiğini de anlattı.

"Artık bir değişim var. Çevrenin merkeze gelmesi var. Ulaşılmaz gazetecilerin, tanrı yazarların dönemi bitiyor. Yakından tanıdığın, dokunabildiğin, ulaşabildiğin insanlar isteniyor. Herkese mesafeli değil herkese yakın olmak gerekiyor. Yakınlaşma empati getiriyor. Mesafeli değil yakınlaşmaya dayalı bir yaklaşım ötekileştirmeyi de engelliyor. Yeni medya düzeni de böyle olacak bence, böyle de olmalı. Benim 17500 arkadaşım var şimdi. Twitter'daki takipçilerim arkadaşım sonuçta. Ve yazılı, görsel bir çok şey paylaşıyoruz."

Buraya geldiğim için kızacak arkadaşlarım var!
Cüneyt Özdemir medyada ve toplumdaki kamplaşmaya da değinirken kendi durumundan da yakındı.
"Ben kimseye yaranamadığım bir dönemdeyim. Benim buraya çıkmamı eleştiren arkadaşlarım var. Ama başka bir kanala çıktığımda da eleştiren arkadaşım var. Öyle bir kamplaşma varki hayatımın en yalnız ve en özgür dönemini yaşıyorum. Bir kaç kişi dışında herkes bir kampa dahil olmuş. En yakın arkadaşlarımı kaybettim. Farklı düşünceler nedeniyle. Bence çok sert bir dönemden geçiyoruz medya olarak."

Artık Özkök'ün dönemi bitti! Berberoğlu'nun Hürriyet'ini konuşmak lazım!
Hürriyet'i okurken de yeni sözcükler lazım. Artık Hürriyet'i Özkök üzerinden düşünmeyelim. Enis Berberoğlu diye bir isim geldi oraya. Ben Enis Berberoğlu'nun gelişini hissediyorum Hürriyet'te. Manşetlerde, haberlerde artık yeni bir anlayış var. Berberoğlu'nun gelişi Özkök'ün görkemli vedasının gölgesinde kaldı. Artık yeni bir dönem var. Özkök'ü hala konuşmayı Berberoğlu'na haksızlık olarak görüyorum. Ben Berberoğlu'nun gelişinden sonra bir çok değişiklik görüyorum. Biraz da zaman vermek gerekiyor. Artık Hürriyet'i konuşacaksak Eniz Bereberoğlu üzerinden konuşmak gerekiyor. Sizin kafanızdaki Hürriyet yok artık.