Hangi yazar 2010'da ne diliyor?

Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel bazı köşe yazarlarının hislerine tercuman olmak istemiş ve 2010 yılındakidelieklerini listelemiş bugün.

 

GAZETECİLER.COM

Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel bazı köşe yazarlarının hislerine tercuman olmak istemiş ve 2010 yılındakidelieklerini listelemiş bugün.

2010 köşeci dilekleri

Hıncalım: Kapıyı anahtarla açmak zorunda kalmasın, kahkahası eksik olmasın inşallah.
Haşmet Babaoğlu: Ege'si, zeytini, zeytinyağı, Berlin'i falan ona kalsın, bol bol yazsın bizi imrendirsin de bize 'yalnızlık süper bir şeydir, yalnızlığımı çok severim' nağmelerini yazmaktan vazgeçsin. Google'a 'yalnız adam' yazsak Haşo çıkacak vallahi. Az sonra çatlayacağım hani. Kimse yalnızlığını sevmez, Haşo da yalnız kalmaz. Değil mi Haşo?
Ahmet Hakan: 'Twitter Yoldaşlarını Koruma Kollama ve Yaşatma Derneği' kursun, şöyle acilinden 'Twitter'da varolma rehberi' yazıversin, Nutella yemekten de korkmasın, tatlı yesin tatlı konuşsun.
Mehveş Evin: Milliyet Cadde'de yazdığı yazıların ışığında İstanbul Belediye Başkanlığı'na oynasın.
Oray Eğin: Şu iştahını ve partilerini kara çevirmesinin zamanı geldi. Oray, yemek programı yapsın ve yemek kitabı yazsın.
Ayşe Arman: İnadına 'Ben Ben Ben' adında bir kitap çıkartsın. Dosta düşmana bir kere daha kendini anlatsın. Çocukluğundan bugüne kadar çektirdiği fotoğraflarla, nasıl Ayşe Arman olduğunu anlatsın. Herkes sinir olsun, o kalıcı olsun. Coş Ayşe coş.