Hande'nin şassızlığı oynadığı dizilermiş!

tv8’de Ebru Şallı'nın sunuculuğunu yaptığı “Ebruli” programına konuk olan ünlü oyuncu Hande Ataizi “benim şanssızlığım yaptığım dizilerin tutulmaması oldu” dedi.

tv8’de Ebru Şallı'nın sunuculuğunu yaptığı “Ebruli” programına konuk olan ünlü oyuncu Hande Ataizi “benim şanssızlığım yaptığım dizilerin tutulmaması oldu” dedi. Ataizi'nin tiyatro yapmaya fırsat bulamadığını söylemesi üzerine programa telefonla bağlanan Yıldız Kenter, bakın Ataizi için neler söyledi ve ona nasıl bir teklifte bulundu...

 

Tiyatro yapmayı çok istediğini ama dizilerin yoğun temposundan fırsat bulamadığını ileten Ataizi’nin bu sözleri üzerine canlı yayına telefonla Türk tiyatrosunun duayenlerinden usta isim Yıldız Kenter bağlandı.

Yıldız Kenter şöyle konuştu: “Hande çok yetenekli bir Kenter oyuncusudur. İlk kez bizim tiyatromuzda sahneye çıkmıştı tekrar bizim tiyatromuzda sahne almasını çok isteriz. Sen tiyatromuzda istediğin rolde ve oyunda oynayabilirsin.

"Hande hatırlar mısın bilmiyorum ama sabahları okula zamanında gidebilmen için seni çok telefonla uyandırmışımdır. Şu an Hande’nin nezdinde iletmek isterim ki tüm öğrencilerime minnettarım.”

Hande Ataizi de telefon görüşmesi karşısında çok duygulanarak en kısa zamanda Kenter tiyatrosunda başlamak istediğini söyledi…