Hakkı Devrim neden 'Ben de az değilim' diyor?

Radikal yazarı Hakkı Devrim, bugün köşesinde neden kendisi için "Ben de az değilim yani" dedi. İşte Devrim'in o yazısı...

"Ben de az değilim yani?" diyen Radikal gazetesi yazarı Hakkı Devrim, bugünkü yazısında "Kanal D'deki "nev'i şahsına münhasır" Medya Kralı yetmezmiş gibi, son zamanlarda bir programa daha katılıyorum: NTV'de Mirgün Cabas'ın Günlerin Getirdiği adlı sohbet programı."  dedi ve şöyle devam etti:

"Orada ön plana çıkmış güncel konuları, hadisenin kahramanlarıyla ve uzmanlarıyla konuşuyoruz. Daha doğrusu Mirgün mesele veya hadiseyi açıp anlattıktan sonra ben de lafa karışıyorum. Yetmiyor. Allahın gevezesi 'lafa yekûn tutma'yı bilmez ki! Söylemese çatlayacak."

Hakkı Devrim, Aşk-ı Memnu'dan Kıvanç Tatlıtuğ'un Arap kadınlarının da gözdesi olması ile ilgili yazdığı yazıda, şöyle devam ediyor:

"Bu ve benzeri birkaç televizyon dizimiz sayesinde Türkler ve Türkiye, Arap dostlarımızın burnunda tüter olmuş. Dizileri seyrediyor ve tatillerini Türkiye'de geçirmek istiyorlarmış. Gelenler zengin turist, esnaf memnun, otelciler mutlu. Ee dizi yapımcıları ve oyuncuları, yönetmenleri, senaryo yazarları da öyle. Bu sonuncular daha çok kazanınca dizilerin de daha güzellerini yapacağız, diyorlar."

"Türkiye'de artık talebi arttıracak kadar güzel ve zevkle seyredilebilir TV dizilerinin yapılmakta oluşunun, bu ilgide, bu başarıda hiç rolü yok mu?" diye soran Hakkı Devrim'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları