Hakan'ın Ankara bombası MHP'ye takıldı!

Ahmet Hakan'ın Ankara bombası MHP vetosuna takıldı. Tarafsız Bölge'yi dün akşam için Ankara'ya taşıyan Hakan, Devlet Bahçeli engeliyle karşılaştı.

GAZETECİLER.COM
Ahmet Hakan'ın Ankara bombası MHP vetosuna takıldı. Ülkücüler arası tartışma için söz alan ve Tarafsız Bölge'yi dün akşam için Ankara'ya taşıyan Hakan, Devlet Bahçeli engeliyle karşılaştı.

Hakan önceki gün canlı yayında Ülkücü camiadan Mustafa Çalık ile MHP Milletvekili ve emekli büyükelçi Deniz Bölükbaşı'nın düellosunu modere etmişti. Sonuca bağlanamayan tartışmada iki konuğundan da "yarın Ankara'da canlı yayında buluşuyoruz" sözü alan Ahmet Hakan tam bir son dakika golü yedi. Bu özel düeollo için programı Ankara'ya taşıyan Hakan, Deniz Bölükbaşı'nın programa katılmayacağını açıkladı. Düelloyu iptal eden son dakika sürprizinin sebebi ise hayli ilginçti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bölükbaşı'nın böyle bir tartışmada yer almasını uygun bulmamış.

Ahmet Hakan, öğle saatlerinde taraflarla görüştüğünü, Ankara'ya geldiğinde Bahçeli'nin mesajının kendisine iletildiğini söyledi. Bahçeli'nin mesajını canlı yayında okuyan Hakan yorum yapmaktan kaçınırken Ankara seferinden umduğunu bulamamış oldu. Hürriyet yazar 'ben bir yorum yapmak istemiyorum, takdiri kamuoyuna bırakıyorum' dedi.



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları