Hakan Albayrak'ın eşi canlı yayında isyan etti!

Mavi Marmara'daki gazetecilerden Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak'ın eşi CNN Türk'te canlı yayında isyan etti, İsrail'e öfkesini dile getirdi...

GAZETECİLER.COM
İsrail'in Gazze'ye hareket eden yardım filosuna düzenlediği kanlı saldırının yankıları sürerken gözaltına alınan ve ardından tutuklanan gazeteci Hakan Albayrak'ın eşi Emira Albayrak canlı yayında tepkisini dile getirdi.

CNN Türk ekranlarında 5N 1K'da Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Emira Albayrak eşinin tercihlerinin arkasında olduğunu ve sonuna kadar desteklediğini söyledi. Hayli üzgün olduğu gözlenen Emira Albayrak hem İsrail'e hem de uluslararası diplomasiye olan öfkesini dile getirdi.

Hakan Albayrak'ın Mavi Marmara gemisinden 5N 1K'ya canlı bağlantıda yaptığı açıklamalar tekrar yayınlanınca Emira Albayrak'ın daha da duygusallaştığı görüldü. Yeni Şafak yazarının eşi içinde oldukları bu zorlu süreci aile olarak nasıl yaşadıklarını anlattı.

O gemiye saldırı başladığında benim de gönlüm isteidi ki Türk uçakları gitsin onları bombalasın ama o zaman da çok daha fazla masum insan ölecek. Yani duygusal değil soğukkanlı olmak gerekiyor. Benim çocuklarımın her şeyden haberi var. Dünyada çocuklar neler çekiyor sonuçta. Benim çocuklarım da iki gün uykusuz kalsın. Babaları için buy kadarını yapsınlar, Hakan'ın da bu kadar hakkı var. Hem çocuklarımın dünyayı tanıyarak ve merhamet duygusuyla büyümesini istiyorum. Ama çocuklarımın bu uykusuzluğunu İsrail'e helal etmiyorum bunu da söylemek isterim.


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları