Habertürk'ün en büyük eksiği

Okuyanın elini kirletmiyor Habertürk gazetesi ama yeni bir şey de sunmuyor. Habertürk'ün en büyük eksiğini Hadi Özışık yazdı..

Habertürk gazetesi uzun bir bekleyişten sonra gazete bayilerindeki yerini aldı. Bazıları için bekleneni veremedi, bazıları için iyiyidi. Beklediğini bulamayan bir isim de Star yazarı Hadi Özışık oldu.

Önce "hayırlı olsun" diyor demesine Özışık ama gazetenin en büyük eksiğini yazmadan da geçmiyor. "Habertürk'ü ayakta tutmak için yazar takviyesi şart!" diyen Star yazarı Fatih Altaylı'nın okuyucuya yaptığı bir haksızlığı da yine sütununda yazıyor...

(***)

Tamam, Habertürk'ün görseli farklı ama içeriği diğer gazetelerden farklı değil. Hatta daha da kötü. Niye? Yazarı yok çünkü! Uzun süre bu gazeteye emek veren herkes, Haberturk'un tutmasını istiyorsa, tez elden haber takviyesi yapmalı!

Bir şey daha var; Habertürk yazarlarının hiç biri, haberürk.com.da yer almıyor.. Fatih Altaylı ise şimdi yazısının dibine 'gazeteye gidin' notu iliştiriyor. Yapma Fatih! Bu bir kere yurt dışında yaşayan okurlara haksızlık. İkincisi internete ihanet! Bırakın halk tercihini ya internetten ya gazeteden yana koysun! Tabii ki son karar sizin! Ama unutmayın ki ufuk Güldemir'in miras bıraktığı Haberturk.com sizin velinimetinizdir.

Velinimetinize ihanet etmeyin bence!