Habertürk spikerini şoke etti!

Habertürk TV'ye konuk olan Altaylı, Başbakan’ın konuşmasının uzamasından dolayı program geç başlayınca sunucuya fena yüklendi...

Habertürk ekranlarında yayınlanan Hayatın İçinden'e Fatih Altaylı'nın sunucuya gösterdiği tepki damga vurdu. Altaylı, program Başbakan'ın konuşması nedeniyle geç başlayınca adeta çileden çıktı. Faturayı sunucu Ceren Akdağ Şahin'e kesen Altaylı 'bir daha bu programa çıkmayacağım' dedi.

Program başlar başlamaz Başbakan’ın konuşmasının uzamasından dolayı çok bekletildiği için sinirlenen Fatih Altaylı, sunucuya “bir daha beni programa çağırma” diyerek tepki verdi.

Neye uğradığını şaşıran programın sunucusu Şahin, durumu toparlamaya çalışsa da Altaylı’nın sert eleştirilerinden kurtulamadı. İşte “Hayatın İçinden” programında Altaylı ile program sunucusu Ceren Akdağ Şahin arasında yaşanan o ilginç diyaloglar…

 Altaylı: Şunu söyleyeyim baştan bir daha gelmeyeceğim programa.

Ceren Akdağ Şahin: Neden?

Altaylı: Çünkü vakit çok sınırlı... Ben biliyorsun televizyona çıkma meraklısı değilim. Sizin hatırınız için geldim buraya.  7-8 dakika konuşmak için buraya gelmemin bir alemi yok. Bütün işimi gücümü bırakıyorum, programımı yapıyorum ona göre geliyorum buraya.

Ceren Akdağ Şahin: Haklısınız.

Altaylı: 4-5 dakika için gelmenin manası yok. İstersen telefon bağlantısı yapabiliriz ama beni lütfen bir daha çağırma programa.

Ceren Akdağ Şahin: Sonuçta Başbakan Erdoğan her zaman konuşmuyor.

Altaylı: Hayır her zaman konuşuyor. Her zaman konuşuyor.

Ceren Akdağ Şahin: Çok kısa bir süresi olduğu için. Seyircilerimiz çok sorusu oluyor.

Altaylı: Boş ver seyircinin sorularını.

Ceren Akdağ Şahin: Neyse ben hemen şöyle bağlayayım toparlayalım.

Bİ DAHA DA GELMEM!

Programın bitiş konuşmasını yaparken Altaylı için "haftaya yine bekliyorum" diyen sunucu Ceren Akdağ Şahin, Altaylı’nın sıkı inadıyla karşılaştı. Altaylı, Şahin’in ısrarı üzerine, “yok gelmeyeceğim bir daha, vallahi gelmeyeceğim” dedi. Ve sunucu ile Altaylı arasındaki diyalog şöyle devam etti:

Şahin: Kırıldınız bize ama zaman olmadığından. Her zaman böyle olmuyor. Seyircilerimizde bu arada biraz kırılmışlar size.
Altaylı: Bana neden kızmışlar?
Şahin: Anlatamadığımız şu tabi. Zamanınız aldığım için bana dediniz ya “ boş verin soruları.”

Altaylı: Vakit yok ki…

UYARI: (Haber çalma arsızı arkadaşlar, çalmadan önce zahmete girip bu notu okuduğunuz için sağolun... Almayın demiyoruz haberimizi alın ama kaynak gösterin... Küçülmezsiniz merak etmeyin. Zira "ARSIZ"lığın da bir adabı olmalı değil mi?)
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor