Gazeteciler CHP'ye yarar AK Parti'ye zarar!

Nursuna Memecan Yeni Hayat Apartmanı'nda verdiği davetin karşılığını aldı. O matematik kafası bir tek kendi yerini garantileme hesabına yaradı demek ki...

GAZETECİLEr.COM - Akşam gazetesi yazarı Oray Eğin, dün açıklanan Milletvekili adayları listelerini kendi perspektifinden değerlendirdi ve ilginç bir yorum yaptı:

Eğin "ikinci sınıf gazeteciler" diye nitelediği AK Parti'den aday gazetecilere için "Sırf körü körüne biat'ın karşılığı bu koltuk olmamalıydı" derken CHP listesinden Meclis'e aday olan gazeteciler için "Medyadan da tanıdığımız isimler CHP'ye de çok büyük katkı yapacaklar" demesi de dikkat çekti.

İşte Eğin'in kaleminden AK Parti ve CHP'nin medya dünyasından listelerine aldığı isimler hakkında yorumlar:

Ne isli viskiymiş, ne yemekmiş... 'Takır takır matematik kafası' diye övülen Nursuna Memecan Yeni Hayat Apartmanı'nda verdiği davetin karşılığını aldı. O matematik kafası bir tek kendi yerini garantileme hesabına yaradı demek ki... Milletvekili olduğu süre boyunca hiçbir varlık göstermeyen, bu yemek dışında hiçbir vesileyle adını duymadığımız Memecan yine milletvekili olacak. Vatana millete hayırlı olsun.

Medyadan da tanıdığımız isimler CHP'ye de çok büyük katkı yapacaklar. Başta Oktay Ekşi... Ardından Binnaz Toprak... İzmir'den aday olan Rıza Türmen... Fakat Enver Aysever'in küsmesini, yerini beğenmeyip hemen tavır almasını da anlayamadım: Daha dün bir, bugün iki... Bu star kaprisi nedir? CHP'nin böyle bir lüksü kaldıracak gücü var mı?

Eğin'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.