Gazete yönetimine son dakika golü attılar!

"News of the World" skandalı yeni detaylarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Gazetenin çalışanları yönetimin sansürünü bulmacaya gizledikleri mesajla aştılar.

GAZETECİLER.COM
İngiltere'de gündemi sarsan "News of the World" skandalı yeni detaylarıyla konuşulmaya devam ediliyor. CNN Türk'te Medya Mahallesi'ne katılan dış haberler editörü Hande Aşık gazete çalışanlarının ilginç intikamını anlattı.

Telekulak skandalının patlamasıyla 168 yıllık yayın hayatı son bulan gazetenin işsiz kalan 200 çalışanı gazete yönetiminden bulmaca ile tepki gösterdi. Gazete yönetiminin çalışanların tepkilerini göstermesini engellemek için özel önlemler aldığını söyleyen Hande Aşık gazete sayfalarında yönetimi hedef alan tek bir satırın bile sızmasını engellemek için özel bir ekibin görevlendirildiğini söyledi.

MESAJI BULMACAYA GİZLEDİLER!

Satır satır yapılan taramada yönetime dönük bir tepki olup olmadığı kontrol edilirken çalışanlar gazetenin bulmacasına gizledikleri mesajla sansürü aşmayı başardılar. Bulmacada skandalın detaylarını ortaya koyan ve son cevapta mesajlarını veren News of the World çalışanları işsiz kalsalar da yönetimin sansürüne rağmen son sözlerini söylemiş oldular.


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor