Fuhuş'tan yakalanan mankene farklı destek

Uğur Dündar fuhuş operasyonunda kamera ile yapılan teşhire isyan etti. Haberi büyük özenle veren Star Haber 'Baskın tamam da kamera niye?' diye sordu.

GAZETECİLER.COM - Uğur Dündar bu kez emniyetin düzenlediği fuhuş operasyonunda kamera ile yapılan teşhire isyan etti. Haberi büyük özenle veren Star Haber 'Baskın tamam da kamera niye?' diye sordu.

Emniyetin düzenlediği bir fuhuş operasyonuna ünlü bir mankenin adı karışınca olay medyanın gündeminde geniş yer aldı. Star Haber anchormani Uğur Dündar ise operasyonda gözaltına alınan ve serbest bırakılan mankenin medyaya teşhir edilmesine isyan etti. Dündar, operasyonu yapan emniyet müdürünü tanıdığını ve bu hatanın telafisi için ne gerekiyorsa yapacağına emin olduğunu söyledi.

Dündar'ın isyanından önce verilen haberde ünlü mankenin yüzü mozaiklenerek verilirken, ne şehir ne de şahıs ismi verildi. Star Haber ayrıca yayın boyunca alt yazıda tutulan 'Baskın tamam da kamera niye?' ifadesiyle  habere tavır sahibi bir şekilde yansıtmaya özen gösterdi. Dündar ise ilginç bir yorumla medyanın böylesi bir teşhir olayında kullanılmasını eleştirdi.

İşte o anlar:

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları