<font color='#FF0000'>Mışmış</font> en şerefsiz, en ahlaksız insandır!

Mişmışsa dünyanın en şerefsiz, en ahlaksız insanıdır! Mişmış öyledir! İstifa yazmışmış da mişmiş, pışpış, kışkış!

GAZETECİLER.COM - Habertürk yazarı Aydın Doğan'ın canlı yayındaki şok sözlerinden yola çıkarak bomba gibi bir yazı kaleme aldı.
Umur Talu'nun yazısındaki her satır olay iddialarla dolu...
İşte o yazıdan bölümler;

MIŞMIŞ, KIŞKIŞ!

"BİRDEN sadece şu cümleyi duydum: "Ertuğrul Özkök böyle bir şey söylemişse, dünyanın en şerefsiz, en ahlaksız insanıdır." ?
Allak bullak oldum.
Aydın Doğan, "mişse" şartını kullansa da, onca yıllık yönetmeni kader arkadaşı için "Dünyanın en şerefsiz, en ahlaksız insanıdır" gibi hükümleri yan yana getirmişti! ?

(...) ŞEREFSİZ AHLAKSIZ AYRINTILAR

İstifayı biliyorum da, "şerefsiz, ahlaksız" ayrıntılar var mıydı, bilmiyordum.
Bahattin Yücel'in, (üstelik) adı geçenlerin çok iyi dostu olduğunu (nasıl dostluksa) biliyorum. Tabii bakan arayıp uyarmak, bilgilendirmek de çok tuhaf ya! ?
Doğan'ın, kadim sağ kolu olmuş Özkök ile şimdi protez kolu olan Mutlu'ya, ikisi de "karşı gruplarda" iken nice sıfat takmışlığı var.

GÜNEŞ TANER'İ ANLATSIN!

Olayı kendi sesiyle de aynen anlatan Yücel'e bu arkadaşlar, "dost kazığı"yla bodoslama çarpmış mı, bilmesem de, "şerefsizlik ve ahlaksızlık"ın hep diz boyu olduğunu biliyorum. Güneş Taner anlatsın mesela. Bir yurtdışı gezide mutlu mutlu nasıl haber yapıldığını; sonra o haberi yapanlarla nasıl kanka olduğunu, medya ve banka yönetimlerine bile girdiğini.
Ya da telefon Özkök'ün telefonlarını bir daha anlatsın.

Ne bileyim, Yaşar Okuyan anlatsın. Büyük medya hizmetkârı üç partili Ecevit Koalisyonu'nun işi bitince, "Ecevit'e sağlık şantajları" yapılırken, bu "gazeteciler" yeni parti dizaynlarına soyunmuşken, hükümet de giderayak bunlara çarpmak için "İşten çıkarmayı zorlaştırma" kapsamına gazete çalışanlarını almaya kalkınca... Mayolu bakan fotosuyla, "kızına kıyak" haberinin nasıl manşet olduğunu.

Erdal İnönü'nün ruhu anlatsın.
İş Bankası yönetimindeki CHP'ye ve Baykal'a karşı yeni parti hazırlığı sırasında, bir "yolsuzluk kahramanı" olarak nasıl manşet olduğunu.

Ahmet Necdet Sezer anlatsın.

Özkök-Mutlu ekürisine Anayasa Mahkemesi Başkanı iken ve Cumhurbaşkanı olunca RTÜK randevuları vermediği için, Köşk'ün perdeleri dahil, atılan çamurları.

Vallahi...
İsterse Bahattin Yücel sussun...
Yaşayan ya da ölmüş her partiden, bu dahil, her iktidardan onca bakan, başbakan, milletvekili anlatsın...
"Şerefsizlik ve ahlaksızlık"ı! ?

DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ...

Bu bir tıynet. Ne şubat atlar, ne mart! Ve ne tuhaf ki, bugün "Söylemişse, şerefsizlik, ahlaksızlık" diyen bir patron; daha önce kendisine ve ailesine dahi bunları yapanları, isim isim saymayayım, sağına soluna yerleştirdi.
Geriye de bu medya kubbesinde şu nahoş seda kaldı: Mişmışsa, dünyanın en şerefsiz, en ahlaksız insanıdır! Mişmış öyledir! İstifa yazmışmış da mişmiş, pışpış, kışkış!