‘Ferrari’ye tüp taktıran adam’ kim?.

Herhalde Beşiktaş’ın stoperinden söz etmiyoruz yani… Bu Ferrari, bildiğiniz Ferrari... Peki o muhteşem otomobile “tüp” taktıran kim?..

GAZETECİLER.COM
Herhalde Beşiktaş’ın stoperinden söz etmiyoruz yani…
Bu Ferrari, bildiğiniz Ferrari...
Peki o muhteşem otomobile “tüp” taktıran kim?..
Liberallerin Aydemir Akbaş’ı…
Yani Rasim Ozan Uşaklı…
Pardon…
Kütahyalıydı galiba…
Fazla uzatmadan sizi Sevim Gözay’ın gözünden gördükleriyle baş başa bırakalım…
 
Avşar kardeş soyuyor
 
Tavşan kardeş gibi oldu başlık biraz ama bi dakka, tavşan dediysek öyle şuursuzca havuç peşinde koşan rubitgil demedik... Basbayağı bir 'playboy tavşanı' söz konusu burada. Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yla arasına 'yastık' yerine Chanel çizme koyan Helin Avşar röportajından söz ediyoruz. Ve tabii fotoğraf galerisinden. Öyle ki, Sibel Arna'nın tweet'i olayı 125 karakterle çok stilize anlatıyor: 'Helin Avşar'ın Burberry elbise ve Chanel çizme ile göğüs kılı çekiştirmesi, bana Ferrari'ye tüp taktıran adamı hatırlattı...'
Bu arada tüp demişken, Helin ve ROK (Rasim Ozan Kütahyalı), helyum gazı yutmuş da gülme krizini tutmaya çalışıyor gibi bir hal içindeydiler çoğu karede. 'Çok güldük çok ağlayacağız' diye bir patlangaç aradım kıyıda köşede ama bulamadım.
 
TAVŞAN KIZ AÇILIMI
Akşam, dün konuyla ilgili, 'Röportajda sarmaş dolaş tekniği' başlıklı bir haber yaptı. Benim de görüşüm vardı ki arkadaşlarım sağ olsun, Heidi'deki Bayan Rottenmeier tadında bir fotoğrafımı layık bulmuşlar habere, fakat yanıltmasın. Karşı çıkılacak bir taraf görmüyorum bu 'tavşan kız açılımı'nda. Mühim olan bundan sonraki beklentinin altından nasıl kalkılacağıdır medyacek (ailecek bir nev-i).
Kimilerinin dediği/sandığı/heveslendiği gibi, röportajcıların kalkıp striptiz yarışına gireceğine hiç ihtimal vermiyorum. Fakat birileri bu ilhamdan aydınlanıp, Esra - Ceyda kardeşlere röportajcı olarak iş verirse... İşte onu bilemem. Rekabet kızışabilir o noktada.
 
BU GOLÜ KAÇIRMA AVŞAR KARDEŞ
'Bu kız ablasını geçecek' trendi tam kıvamına gelmişken Helin'in yerinde olsam, kıvrak bir hareketle bu avantajı gole çevirir, Avşarlar'ın hası Hülya Avşar'ı ikna ederim sıradaki röportaja... Şehre tepeden bakan bir jakuziyi iyice köpürtüp, abla kardeş girerim suyun içine. Düşünün; saçlar yarım toplu, omuzlar baloncuklu, elde şampanyalar, kahkahalar atan iki Avşar... 'Hem cesur, hem seksi olmak' diye buna derim ben. Bekleme yapma devam et Avşar kardeş...