Fehmi Koru hangi yanlışını kabul etti?

Medyada kendisi gibi düşünmeyenler üzerinde baskı uygulamak için kurulan karakter suikastı ustası bir internet sitesinde

GAZETECİLER.COM - İşimiz meslektaşlarımızın en az hata ile işlerini yapmaları için çabalamak ya; işte o noktada yanlış yaptığını köşesine taşıyan bir meslektaşımız oldu mu keyiften dört duvar Ahmet'e dönüyoruz...
Bugün Hanefi Avcı'nın kitabını çıkaran Agora Yayıncılık için yazdığı "Daha önce yayımladığı tek kitap yok; bu kitabı yayımlamak için kurulmuş o yayınevi" deyişinden dolayı hata yaptığını itiraf etme olgunluğunu gösterdiği için kendisine tşekkür ederiz.
Fehmi Koru'nun Taha Kıvanç imzasıyla yayımlanan yazısı şöyle...


Sisler aralanacak mı?

Hanefi Avcı'nın yazdıklarının kitaplaşma sürecine de değinen son 'in çıktığı sabah, Ankaralı bir meslektaş, "Dostunun bilgisi yanlış" dedi telefonda. Kitabı çıkaran Agora Yayıncılık Ankara merkezli Arkadaş Yayınevi'nin bir yan markasıymış ve çocuklara dönük kitaplar yayımlarmış...

Aslında dostum, "Kitabı çıkaran yayınevinin bu tür ilk kitabı" demişti bana, dediğini "Daha önce yayımladığı tek kitap yok; bu kitabı yayımlamak için kurulmuş o yayınevi" biçimine çevirerek yanlış yapan benim.

Medyada kendisi gibi düşünmeyenler üzerinde baskı uygulamak için kurulan nde, aynı gün, benim burada yalan yazdığıma dair bir haber çıktı. Kafamdan ne düşünceler geçti, bilemezsiniz:

Kulis'te şimdilerde Hürriyet'te yazan birinin aracılığıyla eski kaptan ile kitabın yazarı arasında temas kurulduğunu yazmıştım; acaba bu mu yalandı?

Eski kaptanın "Dünün mazlumları bugün zalim oldu" diye sloganlaştırdığı düşüncenin telif hakkının kitabın yazarında olduğu duyumunu aktarmıştım. Acaba o muydu?


Fehmi Koru'nun yazısının tamamını
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları