Fehmi Koru Baykal'ı tehdit mi etti?

Baykal'ı hükümet adına "daha fazla ileri gitme de dur orada!" der gibi tehdit ediyor.

GAZETECİLER.COM

Bizce yakışmadı Fehmi Koru üstada. Başına bugüne kadar ne geldiyse zaten bu yüzden geldi. Aydın Doğan'ı samimiyetle eleştirdi ama "Koltuklarımızda gözü var" diye susturulmaya çalıştılar onu.
İlhan Selçuk için "dikkatli olsun" dedi ve fakat aynı gün Selçuk gözaltına alındı "nereden biliyordun?" diye sorgulandı..
Ve daha nice benzer olay.
Bugün de Hükümeti Baykal'a karşı korumak isterken (ki Baykal'ın elinde belge – bilgi olmadan Hükümeti suçlu göstermesi tam bir aymazlık örneğiydi) öyle bir tehdit yapıyor ki, sanırsınız o kasetle ilgili bilgilerin belgelerin hepsi hükümette ve bunu kendisi de biliyor. Biliyor ve Baykal'ı hükümet adına "daha fazla ileri gitme de dur orada!" der gibi tehdit ediyor.

Biz size Koru'nun sadece uyarısını aktaralım, yazısının tamamını de ayrıca okusunlar.

Son bir uyarı: Eve kameraların kim(ler) tarafından yerleştirildiği de, kayıtların kim(ler) tarafından internet sitesine verildiği de -istendiği taktirde- fazla zorlanmadan erişilebilecek bilgilerdir. (Buraya kadar her şey yolunda gidiyor. Ama sonrasına bakın. EDİTÖR) Ya hükümet elindeki devlet imkânlarını gerçeğin ortaya çıkması için kullanır ve bulguları kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşırsa?"

İşte burası olmadı.

Sevgili Koru, gerçeklerin hiç de Baykal'ın söylemek istediği gibi olmadığından bu kadar eminsen o belgeleri sen açıklasaydın!

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları