Fatih Çekirge o filmde rol alacak mı?

Hürriyet internet sitesi genel yayın yönetmeni Fatih Çekirge bugün köşesinde Cudi Dağı'ndaki bir film setinden ve orada çekilen filmden söz etti. İşte o film...

GAZETECİLER.COM - "Şırnak'ta 'Dermansız Dert' adlı filmin çekimlerine başlandı. Cudi Dağı eteklerindeki Eserdi köyü yakınlarında çekilen filmin yönetmenliğini berber Mesut Bilişik yapıyor."

Anadolu Ajansı'nın geçtiği bu haber, Hürriyet yazarı Fatih Çekirge'nin çok dikkatini çekmiş. Çekirge bugün köşesinden şöyle yazdı: 

"Biraz daha okuyunca görüyorum ki, aslında bu filmin çekiliyor olması başlı basma bir film konusu. Düşünün ki, Şırnak'ta bir sinema salonu bile yok. Ama berber Mesut ve kardeşi takıyorlar kafalarına. Çıkıyorlar Cudi Dağı'nın eteklerine. Kameralan gazetecilerden ödünç alıyorlar. Köylüler içinden oyuncular seçiliyor. Cudi Dağı'na bir aşk hikayesinin film seti kuruluyor."

Çekirge yazısının finalinde "Bravo sana Berber Mesut! Sen o filme başla. Her türlü kirli oyunun döndüğü o dağlarda sen "motor!" de. Şırnak'a bir sinema salonu için ben de gelip bir rol almak isterim." cümlesini kaleme aldı.

Şimdi herkesin merak ettiği Hürriyet yazarı Fatih Çekirge'nin Şırnak'a gidip o filmde rol alıp almayacağı?