Fatih Çekirge de Genelkurmay'ı yalanladı! (VİDEO)

Fatih Çekirge, Hürriyet'in İlker Başbuğ'un Balyoz'dan haberdar olduğu ve olayı eleştiri konusu yaptığını iddia eden haberinin kesinlikle doğru olduğunu iddia etti!

GAZETECİLER.COM
Hürriyet'in geçtiğimiz gün patlattığı ve Genelkurmay'ca yalanlanan haberin yankıları sürüyor. İlker Başbuğ'un Balyoz'dan haberdar olduğu ve olayı eleştiri konusu yaptığını iddia eden haber yalanlanmıştı. hürriyet.com.tr yayın yönetmeni Fatih Çekirge haberin doğru olduğunu iddia etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Medya Mahallesi'ne konuk olan hürriyet.com.tr yayın yönetmeni Fatih Çekirge haberin doğru olduğunu iddia etti. Programı hazırlayıp sunan Ayşenur Arslan konuyu gündeme getirince Fatih Çekirge'den çarpıcı bir iddia geldi. Arslan, habere imza atan Hürriyet Ankara temsilcisi Metehan Demir'i anarak ilginç bir soru sordu.

Ayşenur Arslan: Metehan Demir'i tanırız. Öyle çok uçacak haberlet yapacak biri değil. Sen daha iyi bilirsin işin perde arkasını. Nedir olan biten?

Fatih Çekirge: Ben iyi biliyorum ki o haber doğrudur.

Ayşenur Arslan: 'İnanıyorum ki' demiyorsun 'biliyorum ki' diyorsun değil mi?

Fatih Çekirge: Hayır 'inanıyorum ki' demiyorum. İyi biliyorum ki o haber doğrudur. Eniz Berberoğlu'nu çok iyi tanırım. Boş yere böyle bir haberi yapacak bir gazeteci değildir kesinlikle.

İŞTE FATİH ÇEKİRGE'NİN SARSICI İDDİALARI: