Fatih Altaylı'nın yüzündeki para keselerinin sırrı

Bu merakımı gidermek için araştırmalar yaparken o yüz kendiliğinden çıkıverdi karşıma . Yüzüne inanamayarak ve pür dikkatli defalarca baktığım zenginlik, şans ve sağlık şifreleri olan o yüz Fatih ALTAYLI'nın yüzüydü

Doğuştan zengin ve şanslı doğmak her kula nasip olmaz. Zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmeyi yaşam yarışında bir adım önde başlamak olarak görürüz. Zenginliğin sırrı üzerine yazılan yazılar çok okunur,  kitaplar çok satanlar listesine girer. Sanki yazılanları okuyanlar zengin olmanın sırrını çözecekler ve zengin olacaklarmış gibi?

Zengin olmanın sırrını çözebilmek için öyle fazla araştırmaya ve diplere dalmaya gerek yok. Çünkü, zenginliğin sırrını çözenler var dünyamızda. 3000 yıllık Çin Yüz Okuma Sanatı zenginliğin sırrını çözmüş. Şans ve sağlık şifrelerinin sırrı da cabası. Bakıyorsunuz bir insanın yüzüne ve anlıyorsunuz;zenginlik şifreleri, şans ve sağlık şifreleri var mı? Tabi ki bütün bu şifreleri yüzünde taşıyan yüz  hatları olan o kişiye 
“doğuştan ağzında gümüş kaşıkla” dünyaya gelmiş deniliyor.

Çin Yüz Okuma Sanatı Uzmanı Sevgi Karaca "merak ediyordum hep;yüzünde zenginlik, şans ve sağlık şifrelerinin tümünün yer aldığı bir yüz var mıdır, görebilecekmiyim? diye. Bu merakımı gidermek için araştırmalar yaparken o yüz kendiliğinden çıkıverdi karşıma . Yüzüne inanamayarak ve pür dikkatli defalarca baktığım zenginlikşans ve sağlık şifreleri olan o yüz Fatih ALTAYLI'nın yüzüydü" dedi ve Altaylı'nın yüzünü analiz etti. 

İşte Karaca'nın o yazısı: 

Fatih ALTAYLI'nın yüzünü okuyabileceğim fotoğrafını ararken birbirinden farklı birçok haberle karşılaştım. Öfke sorunlarının öne çıktığı magazinsel haberler de vardı. Çünkü, Fatih ALTAYLI'nın öfke kontrolü sorunları yaşadığını ele veren yüz hatları vardı. Çin Yüz Okuma Sanatı'nda, saç çizgisinin geriye doğru açılması, dışarı çıkık bir kaş kemiği ve güçlü bir çene daha çok öfke ve daha çok testosteron demektir. Fazla testosteron iç güdülerle hareket etme ve saldırganlık düzeyini artırır. Öfkesine ve ani parlamasına neden olan işte bu dürtüsel özellikler. Basında yer alan en son söyleminde; Dua etsinler, küfür etmedim” derken,  öfkesinin gazaba dönüşebileceğini anlayabiliyoruz.

Aslında bu kadar yüksek testesteronu olan birinin bir dolu çapkınlık hikayesi de olmalı değil mi?Ucu etli bir burnunun olması onun ailesine olan düşkünlüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca, bu konuda ün yapamamasına mükemmel eşinin akılcı kontrolünün neden olduğunu düşünüyorum.

Çin Yüz Okuma Sanatı'na göre yüzdeki hatlardan atalardan alınan genetik miras ve kişilik özelliklerini okuyabiliriz. Fatih ALTAYLI bu konuda çok şanslı biri. İri kulakları genetik “Ata Enerjisi nin oldukça fazla olduğunu gösteriyor. İri kulak memeleri, paranın önceden geleceğini haber veren şifre olan “Birinci Para Kesesi” göstergesi yani zenginlik şifresi.  Kulakları geniş olması risk almayı sevdiğini, dışarı çıkık olması Fatih ALTAYLI'nın özgürlüğüne ne kadar düşkün olduğunun göstergesi. İri kulakları aynı zamanda şans ve sağlık şifresi göstergesi. 

VARAN 1:İri kulaklarıyla doğuştan birinci zenginlik, şans ve sağlık şifrelerine sahip

Uzun ve geniş bir alnı olması zeka göstergesi. Üst alın bölgesinin yuvarlak olması sezgi gücünün oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. Göz altları gölgeli ve güçlü bir çenesi var. Çin Yüz Okuma Sanatı'na göre bu yüz hatları medyumluğa işaret ediyor. Fatih ALTAYLI'nın  Ali AĞAOĞLU'na köşesinden verdiği yanıtta “Dikkat ettiyseniz burnum biraz büyüktür. Pisliğin kokusunu alırım” demesinin altında bu medyumluk yeteneği yatıyor, kendisi bu yeteneğini  burnuna bağlasa da. Göz altlarındaki gölgeleri onun derin duygusallığını ortaya koyuyor. Bu nedenle kolay ağlayabiliyor Fatih ALTAYLI. Yine internette yer alan bu haber bunun en güzel ispatı:”Fatih ALTAYLI göz yaşlarını zor tuttu

Göz altlarındaki yarım ay şeklindeki çizgileri onun otuzlu yaşlardaki gönül kırıklıklarını işaret ediyor.  Fatih ALTAYLI'nın yüzünde fazla kırışıklık olmaması, onun duygularını daha çok içinde yaşadığını ve çok belli etmediğini gösteriyor. O bir buz dağı gibi. Buz dağınının görünmeyen yüzünde yaşıyor daha çok duygularını. 

Fatih ALTAYLI içe çökük şakaklara sahip. İçe çökük şakaklar takıntılı bir kişilik veya herhangi bir şeye bağımlığa yönelim olması anlamına gelir.Sigarayla olan bir dargın bir barışık yakınlığı yüz hattıyla oldukça uyumlu.

Fatih ALTAYLI'nın iki kaşı arasında derin bir çizgisi var. Bu çizgi, çocukluk ve ergenlikteki otorite figürü olan baba ya da babanın rolünü üstlenen kişiyle olan yaşanılan sorunlar hakkındaki ipucudur. Ancak, bu çizgi bazı fotoğraflarında yok. Kendisinin bu çizgisiyle barışık olmadığını ve botoks yaptırdığını düşünüyorum.  

Fatih ALTAYLI'nın dolgun üst göz kapakları, Çin Yüz Okuma Sanatı'nda para üzerindeki yatırım becerisinin göstergesi. İşte yüzünde bulunan para şifrelerinden bir başkası daha. Fatih ALTAYLI para üzerinde yatırım becerisine de sahip. Zengin olmak yetmiyor, eldeki parayı iyi de yönetmek gerekiyor değil mi?

Çin Yüz Okuma Sanatı'nda burun potansiyel bir güç göstergesidir, güç sembolüdür. Fatih ALTAYLI'nın büyüklüğüyle övündüğü burnu onun gücü ne kadar sevdiğinin göstergesi. Oldukça geniş bir burun kemeri var. Bu yüz hattı Çin Yüz Okuma Sanatı'nda “ikinci para kesesi” olarak bilinir ve zenginlik, şans,sağlık, güç göstergesidir. 

VARAN 2: Geniş burun kemeri ile zenginlik, şans ve sağlık şifrelerine sahip.

Fatih ALTAYLI iyi tanımlanmış bir filtruma sahip. Böyle bir filtruma sahip olmak uzun bir ömrü, sağlıklı bir yaşamı ve yaratıcılığı simgelerken bir yandan da cinselliğe düşkünlüğü vurgular. İşte Fatih ALTAYLI'nın yüzündeki sağlık şifrelerinden biri daha.

Fatih ALTAYLI, normal bir ağız ve ince dudaklara sahip olması onun stresli ve zor bir kişiliği olduğunu gösterir. Çabuk öfkelendiğine dair birçok haber bulabilirsiniz. İşte bu tip haberlerden bir kaçının başlıkları:”Fatih ALTAYLI konuğunu yayından böyle kovdu”, “Fatih ALTAYLI ile Levent KIRCA birbirine girdi”.

Ağza yakın alt yanaklarının dolgun olması Çin Yüz Okuma Sanatı'nda “üçüncü para keseleri”olarak adlandırılır ve bir zenginlik şifresidir. Bu yüz hattı aynı zamanda şans ve sağlık göstergesidir.

VARAN 3:Ağza yakın dolgun yanakları ile zenginlik, şans ve sağlık şifrelerine sahip.

 Oldukça güçlü bir çenesi olması azimli, kararlı ve güçlü bir kişiliği olduğunu işaret eder. Çenesinin güçlü olması testosteron hormonunun düzeyi hakkında bilgi verir demiştim. Ve aynı zamanda inatçı bir kişilik göstergesidir. Fatih ALTAYLI'nın çenesinin üzerinde Çin Yüz Okuma Sanatında “emeklilik çizgisi” adı verilen bir yatay çizgi var. Bu çizgi mutlu ve huzurlu bir emeklilik geçireceğine dair bir belirteç. Ancak, “Fatih ALTAYLI'yı çıldırtan muhabir”, “Fatih ALTAYLI canlı yayında sinir krizi geçirdi” gibi birçok haber kaynağı olan öfke sorunlarını çözebilirse tabi ki .

Çenesindeki gamze fazladan karizma, çekicilik ve cinselliğe olan ilginin göstergesidir. Ünlü olma isteğini vurgular.

Sözün özetine gelirsek:Üç ayrı para kesesiüç ayrı şans ve üç ayrı sağlık şifresi ve üstelik para yönetme becerisi olduğunu gösteren yüz hatlarına sahip Fatih ALTAYLI. Harika bir emeklilik dönemi için sağlık şifrelerinin kıymetini bilmesini ve özellikle öfke sorununu çözmesini önerebilirim. Bana kalırsa, yüzde yüz zengin, sağlık ve şans şifreleriyle dünyaya gelmenin keyfini sonuna kadar çıkarsın.