Facebook yasağının arkasında CHP mi var?

Facebook kapatılmak tehlikesiyle yüz yüze! Cüneyt Özdemir yasağa CHP'nin şikayeti neden olunca konuyu CHP milletvekiliyle konuştu...

GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranları çok yakında gündeme girecek bir konuyu masaya yatırarak olası Facebook yasağını tartıştı. Ünlü sosyal paylaşım sitesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden bir grubun kurulması üzerine yapılan başvuru Facebook'un kapanmasıyla sonuçlanabilir.

FACEBOOK YASAĞININ İHALESİ CHP'YE KALABİLİR!
Cüneyt Özdemir'in 5N 1K'da CHP milletvekili Çetin Sosyal'lı ağırladığı programda CHP'nin internet yasaklarında oynadığı ilginç rol konuşuldu. Özdemir, Vimeo'nun da yine bir CHP milletvekilinin başvurusyla kapandığını hatırlatırken, You Tube'un da Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından yapılan bir başvuruyla kapatıldığını söyledi. TİB (Türkiye İletişim Başkanlığı) başkanıyla konuştuğunu söyleyen Özdemir, Facebook'un çok ciddi şekilde kapatılmak zorunda kalınabileceğini belirtti. Özdemir'in Facebook yasağının Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin başvurusuyla gündeme gelmiş olmasını Çetin Soysal'la konuştu.

YOU TUBE VE VİMEO'YU DA CHP'LİLER KAPATTIRMIŞ!
Özdemir, Çetin Sosyal'a CHP geleneğinin internet yasaklarıyla anılmasının partiyi rahatsız edip etmediğini sordu. Soysal, CHP genel başkanına çok büyük bir iftira ve hakeretin sözkonusu olduğunu söylerken, bunun kayıtsız kalınacak bir durum olmadığını vurguladı. CHP milletvekili, 'bu işin bir çaresi bulunmalı mutlaka' derken, şikayetlerinden geri adım atmayı düşünmediklerini söyledi.

İşte o anlar:

:   Etiket: