'Evetçiler PKK'ya çalışıyor' dedi ortalık karıştı!

Bu kez de NTV ekranları sendikacıların referandum kapışmasına sahne oldu. DİSK başkanı ile Memur-Sen başkanı canlı yayında birbirine girdi...

GAZETECİLER.COM
Yaklaşan anayasa referandumu toplumun tüm kesimeri tarafından yoğun olarak tartışılmaya devam ediyor. Bu kez de NTV ekranları sendikacıların referandum kapışmasına sahne oldu. DİSK başkanı Süleyman Çelebi ile Memur-Sen başkanı Ahmet Gündoğdu arasındaki 'Evet Hayır' polemiği stüdyoyu karıştırdı, karşılıklı suçlamalar havada uçuştu.

Memur-Sen başkanı Ahmet Gündoğdu referandumda Evet denmesi gerektiğini savunurken hızını alamadı ve Hayır diyenleri için hayli sert suçlamalar yaptı:

'Evet demek için binlerce sebep var. Evetçilerin mahcubiyeti yok ama Hayırcılar mahcup. Darbenin kirlettiği 12 Eylül gününü halkın Evet'i temizleyecek. Hayırcılar da darbecilerin, PKK'nın, Ergenekon'un ekmeğine yağ sürdükleri için çok utanacaklar"

Gündoğdu'nun sözlerine müdahele eden Süleyman Çelebi ise 'Bu terbiyesizliktir' diyerek sert bir tepki gösterince stüdyoda ortam bir anda gerildi ve karşılıklı atışmalar başladı. Çelebi, Gündoğdu'nun sözlerini geri almasını isteyince iyice gerilen tartışma karşısında moderatör de çaresiz kalınca karşılıklı suçlamalar devam etti.

İşte o anlar:




İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları