Evetçi sendikacı Enver Aysever'i çıldırttı!

SKY Türk'teki referandum tartışması meydan savaşına döndü. Sendikacı, gazeteci ve siyasetçi isimlerin katıldığı program karşılıklı suçlamalara sahne oldu.

GAZETECİLER.COM
SKY Türk ekranlarındaki referandum tartışması meydan savaşına döndü. Sendikacı, gazeteci ve siyasetçi isimlerin katıldığı program karşılıklı suçlamalara sahne oldu.

Gecenin en hararetli polemiği SKY Türk ekranlarında yaşandı. Gazeteci ve CHP PM üyesi Enver Aysever, Sabah yazarı Mahmut Övür, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, eski DİSK başkanı Rıdvan Budak'ın katıldığı programda karşılıklı suçlamalar havada uşuçtu, taraflar birbirine girdi. Başbakan Erdoğan'ın referandumda 'hayır' oyu kullanmanın darbecililk olduğu yönündeki açıklamasının tartışıldığı anlarda stüdyodaki gerilim hayli yükseldi.

Enver Aysever ve Ahmet Gündoğdu arasındaki tartışma Aysever'in 'biz darbeci miyiz?' isyanı sonrası sert bir polemiğe dönüştü. Evet ve Hayır diyen konukların karşılıklı iki masaya oturduğu stüdyoda dakikalarca masalar arası atışma yaşandı. Masalar arası bağırışmalarda kimin ne dediği anlaşılamazken Enver Aysever'in isyanı gerilimi doruğa çıkardı. Moderatörü çaresiz bırakan tartışmaya damgasını vuran ise Aysever'in çıldırdığı anlar oldu.

İşte o anlar:

 

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları