Esra Erol'un damat adayı sahtekar çıktı

İzdivaçta bu kez sahtekar damat skandalı yaşandı. Onlarca daire ve arsam var diyen damat adayı züğürt çıkınca stüdyoda şok yaşandı...

GAZETECİLER.COM
İzdivaçta yine olay var. 'Esra Erol'la Elen Benimle'ye katılan damat adayı sahtekar çıkınca stüdya karıştı, izleyenler hayretler içinde kaldı.

Programa evlenmek için başvuran ve talip olan Uğur Bey kendisini tanıtırken öyle şeyler söylediki izleyenler inanmakta zorlandı. Damat adayı onlarca daire, arsa sahibi olduğunu, siyasetle uğraştığını, daha önce milletvekili adayı olduğunu, sahibi olduğu iş yerinde 45 kişiyi çalıştırdığını, aylık gelirinin 13 bin Lira olduğunu söyleyerek dikkatleri çekti. Ancak esas bomba programın ilerleyen dakikalarında patladı. Gayrimankul zengini Uğur Bey zengin olmak bir yana kelimenin tam anlamıyla züğürt çıkınca olanlar oldu. Esra Erol sahtekar damat adayını stüdyodan kovdu.

Programa telefonla bağlanan Uğur Bey'in ablası Sevilay Hanım, işin aslını anlattı ve Uğur Bey'in yalan söylediğini, hiç bir mal varlığının bulunmadığını anlattı.

Programa bağlanan başka bazı izleyiciler ise Damat adayını çok iyi tanıdıklarını ve kendisinin kesinlikle sahtekar olduğunu söylediler. Stüdyoda soğuk suş etkisi yapan bu bağlantılardan sonra foyası iyice ortaya çıkan Uğur Bey, bu kez ablasını suçladı, telefondaki izleyicileri ise tanımadığını söyledi. Uğur Bey'in talip olduğu Özge Hanım ise paravanın açılmasına bile izin vermeden teklifi red ederken sahtekar damat adayı stüdyoyu terk etmek zorunda kaldı.

İşte o anlar: