Eski dosttan canlı yayında çirkin sözler

Eski ekonomi bakanı Ufuk Söylemez ile azeteci-yazar Memduh Bayraktaroğlu CNN Türk canlı yayınında birbirine girdi, eski bakan açtı ağzını yumdu gözünü...

GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranları günün en hararetli polemiğine sahne oldu. Gazeteci-yazar Memduh Bayraktaroğlu'nun açıklamalarına karşılık yayına bağlanan eski ekonomi bakanı Ufuk Söylemez canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.

Memduh Bayraktaroğlu'nun 1990'lı yıllara ve Başbakan Tansu Çiller'e dair yazdığı 'Çillerli yıllarım' adlı kitabını konu alan programda dönemin hükümetine dair çok ciddi iddialar dile getirildi. Bayraktaroğlu, 17 bin faili meçhul cinayetin devlet tarafından işlendiğini söylerken Kürt iş adamlarını hedef alan ölüm listesinin perde arkasını anlattı.

Cüneyt Özdemir, eski bakanlardan Ufuk Söylemez'in cevap hakkı için yayına bağlayınca olanlar oldu. Bayraktaroğlu'nun açıklamalarının doğru olmadığını söyleyen eski bakan çok sert ifadelerle Bayraktaroğlu'nu suçladı. Cüneyt Özdemir'i de eleştiren Söylemez 'sizin gibi bir kanala bunları ekrana getirmek yakışmıyor' dedi. Bayraktaroğlu, Söylemez'in yalanlamalarına karşın döneme dair söylediklerinin arkasında olduğunu söylerken 'bir başka programda bunları yüz yüze konuşmaya hazırım' dedi.

İŞTE O ANLAR:

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor